Mylene Farmer se na nové desce vydá do vesmíru

01.10.2015 16:58 - Honza Balušek | foto: Bruno Aveillan

Francouzská zpěvačka Mylene Farmer nijak nepolevuje ve svém tempu, a tak na 6. listopadu ohlásila vydání již desáté řadové desky, která dostala do vínku název "Interstellaires". Co se týká spolupracovníků, je opět vše jinak, než na co jsme u ní zvyklí.

Mylene Farmer - Interstellaires
© facebook interpreta
Vypadá to, že tentokrát se na desce nijak nepodílel její odvěký spoluputovník Laurent Boutonnat, zato na hned devíti z jedenácti skladeb pracoval Martin Kierszenbaum. Ten kromě své vlastní tvorby spolupracoval třeba s Lady Gaga (na její první desce) nebo Far East Movement či t.A.T.u. Pilotní singl "Stolen Car", který je coververzí a současně i duetem s jeho originálním interpretem, tedy Stingem, však měl pod patronátem The Avener. Zcela neoficiálně se objevují informace o tom, že by Mylene na doprovodné turné měla vyrazit i mimo frankofonní země, takže se jí třeba dočkáme alespoň v Německu. Ale dokud není nic potvrzeno, je to pouze zbožné přání.

Tracklist nové desky je následující: Interstellaires, Stolen Car, À Rebours, C’est Pas Moi, Insondables, Love Song, Pas D’Acces, I Want You to Want Me, Voie Lactée, City of Love, Un Jour Ou L’Autre.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY