shop.musicserver.cz
Nové desky pro 40. týden

Nové desky pro 40. týden

Vydáno: 04.10.2015 10:53 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Black Doll, Inc.

Tento týden si přijdou na své především fanoušci taneční hudby s novinkami hned tří hvězd - Aviciiho, Kaskade a Rudimental. O stylové vyvážení se postarají velké návraty Janet Jackson a New Order, country legenda George Strait nebo čeští Cocotte Minute či Škwor. Tipem týdne je kritikou opěvovaná Melanie Martinez. Rockery zase potěší novinky Trivium nebo Children Of Bodom.

Pokud se v pondělí 5. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Janet Jackson - Unbreakable (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b

Janet Jackson - Unbreakable
Na dlouhých sedm let se odmlčela Janet Jackson a v této době se v jejím životě stalo hned několik zásadních událostí. V první řadě, relativně krátce po vydání dosud poslední řadovky "Discipline", zemřel její bratr Michael, což ji zasáhlo na poměrně dlouhou dobu. Dále pak se rozešla se svým dlouholetým přítelem Jermainem Duprim, rozvázala smlouvu s Island Records a také se potřetí vdala. Všechno toto se pochopitelně podepsalo na jejím jedenáctém studiovém albu, které pojmenovala "Unbreakable". Ačkoli to zpočátku vypadalo, že novinku bude produkovat Rodney Jerkins, nakonec se letech vrátila k dvojici Jimmy Jam And Terry Lewis, s nimiž spolupracovala naposled na albu "20 Y.O.". K nim se navíc připojil ještě Dem Jointz, který se dříve podílel na nahrávkách Dr. Dre, JLS nebo Christiny Aguilery. Výsledkem je celkem sedmnáct písniček, které napsala sama Janet právě s prvně zmíněnou dvojicí. Ve dvou z nich se k ní navíc přidali i hosté, kterými jsou J. Cole a Missy Elliott. Společnými silami je nasměrovali k současnému r'n'b s odkazy na tvorbu jejího bratra nebo na předchozí nahrávky včetně úspěšné "Rhythm Nation 1814". "Unbreakable" již zastupují v rádiích první tři singly, které najdete v různých podobách na YouTube.com Janet Jackson, a my pouze dodáme, že vedle CD a downloadu seženete desku i na vinylu.


New Order - Music Complete (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: dance rock / alternativní pop

New Order - Music Complete
Ačkoli New Order vydali po svém návratu na hudební scénu v roce 2011 album "Lost Sirens", nedá se počítat za plnohodnotnou nahrávku z tohoto nového období, protože obsahovala skladby natočené v roce 2003 až 2004. Ta pravá comebacková deska přichází až nyní s "Music Complete", kterou formace natáčela za spolupráce se Stuartem Pricem a Tomem Rowlandsem od loňského roku až do letoška. Je tak zároveň prvním albem, na kterém se nepodílel baskytarista Peter Hook. V jedenácti písničkách ale uslyšíte i tři hosty - Elly Jackson z La Roux, Iggyho Popa a Brandona Flowerse. Kompletní stream "Music Complete" nabízejí New Order na svém profilu YouTube.com. Pokud se vám deska zalíbí, můžete vyhledat i verzi na vinylu.


Avicii - Stories (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: taneční hudba / EDM

Avicii - Stories
Krátce po vydání debutového alba "True" se stal Švéd Tim Bergling alias Avicii globální hvězdou. Jeho taneční hudba promíchaná s řadou dalších stylů zafungovala po celém světě. Ač se to možná nezdá, od vydání prvotiny už uplynuly poctivé dva roky, a tak je nejvyšší čas na pokračování, které s sebou nese nemalá očekávání. Následovník s názvem "Stories" bude tentokrát o něco bohatší, když v základní verzi přinese celkem čtrnáct skladeb. Už před rokem je Avicii prohlašoval, že má pro toto album připraveno více jak sedmdesát skladeb, na kterých se podíleli h Jon Bon Jovi, Billie Joe Armstrong, Serj Tankian, Matisyahu, Chris Martin, či Wyclef Jean. Nakonec zůstali pouze poslední dva, které ale doplnil například Simon Aldred z kapely Cherry Ghost, držitel Zlatého glóbu Alex Ebert, lídr Zac Brown Band, Zak Abel, Alessandro Cavazza nebo třeba skladatelé Savan Kotecha, či Mike Posner. Ze čtyř, respektive pěti písniček se již staly singly, které "Stories" propagují, a jejich videoklipy, či ukázky zveřejnil Avicii na svém VEVU.


Rudimental - We The Generation (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: drum and bass / house / soul / r'n'b

Rudimental - We The Generation
Fanoušci britských Rudimental ještě ani nestačili dostatečně strávit jejich vystoupení na Colours Of Ostrava a už jim tahle skupina nachystala další hudební potravu v podobě svého druhého alba "We The Generation". A že má kvartet na co navazovat. Předchůdce "Home" dobyl britský žebříček, stal se platinovým jak doma, tak i třeba v Austrálii, a skupina si díky němu odnesla několik Brit Awards, Mobo Award a nominaci na Mercury Prize. Nyní ale už k novince. Ta se pochlubí celkem čtrnácti písničkami v případě standardní verze a osmnácti v případě deluxe edice. Podobně jako v případě debutu, jsou i tentokrát založené na drum and bassu a house s prvky soulu a r'n'b a také na armádě slavných hostů, kteří obstarali vokály. Díky tomu narazíte na interprety, jako jsou Ed Sheeran, Ella Eyre, Lianne La Havas, Dizzee Rascal, MNEK, Mahalia, Anne-Maria, sedmdesátiletý Bobby Womack, nebo třeba soul jazzový nováček Will Heard. YouTube.com profil Rudimental už nabízí několik těchto spoluprací k poslechu, nebo dokonce ke skouknutí.


Tip týdne

Melanie Martinez - Cry Baby (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop / electro pop

Melanie Martinez - Cry Baby
Melanie Martinez bude pro většinu z vás asi neznámým jménem, pokud jste tedy náhodou nesledovali třetí řadu amerického The Voice. V něm tato dvacetiletá zpěvačka ze státu New York zaujala nejen svým extravagantním zjevem, ale především způsobem, jakým si přizpůsobovala hity jiných interpretů, ať už to byl například "Toxic" Britney Spears, nebo klasika "Hit The Road Jack". Ačkoli v soutěži došla pouze do Top 6, stačilo to k tomu, aby mohla začít natáčet svoji vlastní hudbu. Spojila se s hip hopovým duem Kinetics & One Love a připravila s nimi EP "Dollhouse", které je základem debutu "Cry Baby". EP zaujalo natolik, že se připojilo několik dalších autorů, včetně Kary DioGuardi, Babydaddyho nebo producenta Bryan Fryze aka Frequency. Výsledkem je celkem třináct, respektive šestnáct skladeb v případě deluxe edice, které vytváří jednotný koncept. Vzhledem k tomu, že album vyšlo ve světě již v srpnu, vám můžeme prozradit, že její koncept alternativního popu zaujal jak kritiky, tak i posluchače, kteří jej vyslali až na vrchol žebříčku alternativních alb amerického Billboardu. Zda vás "Cry Baby" zaujme stejně jako nás, můžete posoudit například prostřednictvím jejího YouTube.com profilu.


Cocotte Minute - !Rituál, kmen a srdce a kmen! (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: moderní nu-metal

Cocotte Minute - !Rituál, kmen a srdce a kmen!
Fanoušci moderní tuzemské muziky neslyšeli o Cocotte Minute už chvíli. Kapela v čele s Martinem Zellerem to ale brzy napraví vydáním nového alba "!Rituál, kmen a srdce a kmen!", které za pomoci fanoušků pořídila naživo na jediný pokus a za přítomnosti kamer. Nahrávání probíhalo letos v srpnu ve staré tovární hale u pivovaru Berounský Medvěd. Že tedy deska vznikla, je zásluhou hlavně fanoušků, kteří během crowdfundingové kampaně na serveru HitHit.cz přispěli více než 260 tisíci korunami. Suma daleko převýšila očekávání formace. Ukázku v podobě jedné z deseti nových písní "Srdce" najdete tady 51387. Pokud sinové písně budete chtít poslechnout naživo, navštivte 14. října Palác Akropolis, kde proběhne křest.


George Strait - Cold Beer Conversation (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

George Strait - Cold Beer Conversation
Ještě to není ani celý jeden rok, kdy jsme vám představili záznam koncertu americké country legendy George Straita, kdy se před více jak sto tisíci lidmi rozloučil s koncertními turné. Rozhodně to ale neznamenalo, že by se rozloučil s hudbou jako takovou. Důkazem toho je i zbrusu nové album "Cold Beer Conversation" a s ním třináct původních písniček, na kterých se vedle něj samotného podílela řada úspěšných countryových autorů jako třeba Keith Gattis, Tom Shapiro, Shane McAnally, v poslední době velmi vytížená Brandy Clark, která pomáhá i Kacey Musgraves, a pochopitelně i jeho syn Bubba Strait. První ukázky z alba umístil zpěvák na svůj YouTube.com profil.


Editors - In Dream (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Editors - In Dream
Už jsou tomu dva roky, co se příznivci britské indie rockové scény těšili z posledního počinu formace Editors "The Weight Of Your Love". Nyní vychází novinka v podobě alba "In Dream", jejíž nahrávání probíhalo ve Skotsku a produkci si osazenstvo Editors obstaralo poprvé samo. Mix dostal v Londýně na starost Alan Moulder, známý ze spolupráce s Arctic Monkeys, My Bloody Valentine nebo Foals. Jako host se na nahrávce blýskne Rachel Goswell, zpěvačka britské rockové formace Slowdive. Uslyšíte ji v písni "Ocean Of Night". Z rádií už můžete znát singl "No Harm", ke kterému kapela natočila pod dohledem režiséra Rahiho Rezvaniho i videoklip YouTube.com. Muzikanti si filmaře vybrali také pro spolupráci na dalším snímku k písni "Marching Orders". Deska bude k dostání v několika verzích - na CD, dvojitém CD, vinylu a také v digitálním formátu.


Kaskade - Automatic (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: taneční hudba / progresivní house / deep house

Kaskade - Automatic
Jeden z nejúspěšnějších DJů světa, Američan Ryan Gary Raddon, kterého budete znát spíše jako Kaskade, bude mít příležitost si svoji pozici na hudebním trhu ještě více upevnit. Po dvou letech od alba "Atmosphere" totiž přichází s devátým albem "Automatic", pro které přichystal celkem čtrnáct tracků opět v různých odnožích house a v tanečních rytmech. V nich se k němu navíc připojilo i několik hostů jako CID, Galantis, Tamra Keenan, Sasha Sloan, Estelle, John Dahlbäck nebo třeba Ilsey. Kaskade už dopodrobna představuje "Automatic" na svém webu.


Eagles Of Death Metal - Zipper Down (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metal

Eagles Of Death Metal - Zipper Down
"Sexy desku" letos slibují navrátivší Eagles Of Death Metal. Duo ve složení Josh Homme a Jesse Hughes dokončilo novou desku s titulem "Zipper Down" a jak prozradili fanoušci se mohou těšit na třaskavou kombinaci. "Jako by se na ní setkali Antonio Banderas v 'Interview s upírem' s Bradem Pittem," charakterizuje novinku dvojice. Kromě jiných písní bude obsahovat také předělávku skladby z arzenálu Duran Duran "Save A Prayer". Z rádií už můžete znát singl "Complexity", který formace dozdobila přebalem ve stylu Star Treku. Pro stream celé desky navštivte nme.com.


Joe Jackson - Fast Forward (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / pop rock

Joe Jackson - Fast Forward
Anglický klavírista, saxofonista a zpěvák Joe Jackson si za poslední album z roku 2012 "The Duke" další nominaci na Grammy nevysloužil, nicméně to s ním dotáhl až na špici amerického jazzového žebříčku a stále má tak na co navazovat. Svoji novou nahrávku pojmenoval "Fast Forward" a původně měla být koncipovaná jako soubor čtyř EP. Důvod byl jednoduchý; na desce najdete celkem šestnáct skladeb, z nichž vždy čtyři vznikly ve čtyřech městech - New Yorku, Berlíně, Amsterdamu a v New Orleans. Každou čtveřici tak nahrál se zcela jinými muzikanty, mezi kterými najdete například kytaristu Billa Frisella, houslistku Reginu Carter, nebo třeba holandský Royal Concertgebouw Orchestra. Pokud se zaposloucháte do ukázek na stránkách britského Amazonu, zjistíte, že od jazzu tentokrát utekl spíše k popu a pop rocku.


Children Of Bodom - I Worship Chaos (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: melodický death metal

Children Of Bodom - I Worship Chaos
Metalovou scénu co nevidět obohatí novinková deska oblíbené finské formace Children Of Bodom. Ta totiž připravila pro své posluchače již devátou studiovku, které dala do vínku název "I Worship Chaos". Nahrávalo se v Helsinkách ve studiích Danger Johnny Studios a její produkci obstaral Mikko Karmila, který pracoval i na deskách "Halo Of Blood", "Hatebreeder", "Follow The Reaper" a "Hate Crew Deathroll". Mix a mastering probíhal ve studiích Finnvox Studios. I když byly přípravy poznamenány odchodem kytaristy Roope Latvaly a současně nástupem nového člena Anttiho Wirmana, frontman Alexi Laiho slibuje precizně připravené album s propracovanými písněmi. Jestli má pravdu, posuďte sami a poslechněte si titulní písni.


Joel Hoekstra's 13 - Dying To Live (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: melodický hard rock

Joel Hoekstra's 13 - Dying To Live
Joel Hoekstra je fanouškům rockové hudby nejlépe známý jako kytarista kultovní formace Whitesnake. Nyní ale oživuje svou sólovou tvorbu novým albem "Dying To Live", které vydává v rámci svého projektu Joel Hoekstra's 13. Společně s kytaristou se na desce podíleli také zpěváci Russell Allen, Jeff Scott Soto, baskytarista Tony Franklin, bubeník Vinny Appice a klávesák Derek Sherinian. "Před několika lety jsem vydal tři sólové desky, které měly převážně instrumentální charakter. Nyní jsem se ale rozhodl vydat něco, co bude ryze mé, od produkce, přes psaní a v žánru. ve kterém se cítím nejlépe. A to je právě melodický hard rock," prozradil Joel. Ukázky najdete na stránkách Blabbermouth.net.


Squeeze - Cradle To The Grave (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: new wave / pop rock

Squeeze - Cradle To The Grave
Bristká formace Squeeze bude známá hlavně fanouškům new wave. Svůj největší úspěch zažili v sedmdesátých a osmdesátých letech a nyní se po pěti letech vrací s novou deskou. Nástupce "Spot The Difference" nese název "Cradle To The Grave" a posluchače potěší novými písněmi, přičemž některé z nich vznikly původně pro BBC a zakládají si na životním příběhu Dannyho Bakera, britského novináře, autora komedií a DJ. S ohledem na dříve vydaný materiál kapely se jedná o první zcela nové písně po sedmnácti letech. Není tedy divu, že skladby kloužou mezi žánry a i přes svou pestrost jsou pro Squeeze více než typické. Přesvědčte se sami a poslechněte si odkaz venskladbu "Happy Days".


Škwor - Hledání identity (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Škwor - Hledání identity
Škwor ohlásili očekávanou novinku "Hledání identity" více než hlasitě. Stačil k tomu už pilotní singl "Kolikrát...", jenž doprovodil atmosférický černobílý videoklip. "Název desky tak nějak vyplynul z mýho momentálního rozpoložení, to všechno se logicky promítlo i ve většině textů. Myslím, že můžu mluvit i za kluky, když řeknu, že vlastně hledáme, nikdy jsme nepřestali a budeme hledat dál, dokud nás smrt nerozdělí," komentuje jméno nového, v pořadí již osmého řadové alba Škwor frontman Petr Hrdlička. Populární úderka singl i další novinky představí samozřejmě také naživo v rámci podzimního Hledání IDentity Tour. To bude čítat celkem jedenáct zastávek a Škwor na něm doprovodí žánrově spříznění WAIT a Daniel Krob, kteří na koncertech rovněž představí nový materiál.


Trivium - Silence In The Snow (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal / metalcore / power metal

Trivium - Silence In The Snow
Kromě Children Of Bodom se tento týden hlásí o slovo i metaloví Trivium. Vydávají sedmou studiovku "Silence In The Snow", která čítá na jedenáct písní. Z rádií už můžete znát trojici singlů v čele s titulní skladbou, kterou následovala druhá ochutnávka "Blind Leading The Blind" a třetí vlaštovka "Until The World Goes Cold". za hlavní vliv označil zpěvák Corey Beaulieu kapely jako Rainbow, Black Sabbath a Dio. Zpěváka Matta Heafyho zase nejvíce ovlivnil hlasový kouč Ron Anderson, se kterým během příprav novinky vydatně pracoval. Zaměřil se totiž nyní na melodičtější projev a čistější zpěv. K titulní skladbě alba kapela natočila i videoklip, jenž najdete na YouTube.com.


Anderson Ponty Band - Better Late Than Never (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz rock / progresivní rock

Anderson Ponty Band - Better Late Than Never
Už je to víc, než rok, co oznámili spolupráci někdejší člen Yes Jon Anderson a houslový jazzový virtuos Jean-Luc Ponty. Nyní konečně jejich vzájemná spolupráce po několika společných koncertech přinese i společnou nahrávku "Better Late Than Never", kterou servírují pod hlavičkou projektu Anderson Ponty Band. Za tímto názvem se mimo hlavní dvojice ukrývá ještě klavírista Wally Minko, kytarista a zvukový inženýr v jedné osobě Jamie Glaser, bubeník Rayford Griffin a basista Keith Jones. Debutové album je vlastně záznamem koncertu, kde se ve čtrnácti skladbách dotkli repertoáru onou hlavních představitelů. Není tedy divu, že se stylově pohybují mezi jazzem a progresivním rockem. Jejich krátké ukázky můžete slyšet v e-shopu Amazon.de. K sehnání bude i deluxe verze s přiloženým DVD.


Wavves - V (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: surf rock

Wavves - V
Americká rocková formace Wavves vydává po dvouleté pauze pátou studiovou desku s jednoduchým názvem "V". Jak se zdá, jedenáctka nových písní byla pro kapelu jednoznačnou trefou do černého, protože dosavadní recenze hodnotí desku nadmíru pozitivně. "Písně této formace ještě nikdy nebyly tak jisté, jasné a sebevědomé," tvrdí o nahrávce magazín Rolling Stone. Spolupráce s producentem Woody Jacksonem se tím pádem několikrát vrátila a kromě Nathana Williamse se na skládání nyní podíleli i Stephen Pope a Alex Gates. Jestli je deska skutečně tak povedená, jak se o ní píše, ohodnoťte sami a poslechněte si na pitchfork.com skladbu "Way Too Much".


Gin Wigmore - Blood To Bone (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Gin Wigmore - Blood To Bone
Zanedlouho to bude více jak tři roky, co si do Evropy proklestilo cestu druhé album Novozélanďanky Gin Wigmore. Jejímu letošnímu počinu "Blood To Bone" cesta trvala o mnoho kratší čas, když v její domovině a sousední Austrálii vyšlo deset písniček již na konci června. Pro evropské vydání bylo album doplněné ještě o jednu písničku, kterou je aktuální singl "Willing To Die". V ní doplnila Gin Wigmore ještě dvojice rapperů - Logic a Suffa. Už z prvních dvou singlů "New Rush" a "Written In The Water", jejichž videa uvidíte na zpěvaččině VEVU, je zřejmé, že se zvukově posunula více od folk rocku k alternativnímu rocku.


Alisa Weilerstein - Rachmaninov & Chopin Cello Sonatas (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Alisa Weilerstein - Rachmaninov & Chopin Cello Sonatas
Americká violoncellistka Alisa Weilerstein rozhodně není pro české publikum neznámým jménem. Již léta několik let spolupracuje s Českou filharmonií a byla jednou ze tří velkých hvězd, které se podílely na nahrávání velkého kompletu Antonína Dvořáka. Její nové album "Rachmaninov & Chopin Cello Sonatas" ji ovšem ukáže v o něco komornější poloze. Při nahrávání třinácti kompozic z pera Frédérica Chopina a Sergeje Rachmaninova jí byl totiž jediným partnerem izraelský klavírista Inon Barnatan. Jejich kompletní seznam a také ukázky nabízí Supraphonline.


Karel Gott - Duety (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock / pop rock

Karel Gott - Duety
Po loňském albu "S pomocí přátel", kde se opět o něco rozrostlo portfolio duetů Karla Gotta je logickým krokem jeho spolupráce opět po čase shrnout pěkně dohromady. Lakonický název kompilace "Duety" neprozrazuje, že se pod ním skrývá hned pět CD a téměř stovka duetů, mezi nimiž najdete i více než dvacet songů dosud na CD nevydaných. První čtyři disky shrnují chronologicky nahrávky z období 1962 až 2014 a jsou doplněné o dvě letošní novinky - českou verzi hitu Bryana Adamse "Have You Ever Really Loved A Woman?", kterou si zazpíval s Alfrédem Bittnerem, a čerstvý singl "To jenom láska zastaví čas", kterou napsal Dodo Doležala a s Karlem Gottem si ji zazpíval Petr Kolář. Mimořádný je pak disk pátý, kam se vměstnaly live nahrávky z let 1965 až 2010 například s Feliciou Weathers, Bárou Basikovou, Ilonou Csákovou, Paulettou de Vaughn, Věrou Gondolánovou, Karlem Černochem, Petrem Mukem či Evou Urbanovou. Kompletní seznam skladeb včetně ukázek je k dispozici na Supraphonline.


Rolando Villazón - Treasures Of Bel Canto (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: opera

Rolando Villazón - Treasures Of Bel Canto
Jak už zcela jasně napovídá název nového alba "Treasures Of Bel Canto", pustil se tentokrát mexický tenor Rolando Villazón do historického operního stylu zvaného bel canto, která se vyznačuje vázaným vedením hlasu se změnou jeho síly a použitím různých ozdob. Sám Villazón si z tohoto stylu vybral ty největší poklady od Vincenza Belliniho, Gioacchina Rossiniho, Gaetana Donizetti a Giuseppe Verdiho. Doprovodem mu byla florentský Orchestra del Maggio Musicale pod vedením Marca Armiliata a jako host se k Villazónovi připojila i Cecilia Bartoli. Upoutávkový trailer je možné shlédnout na webu vydavatelství Deutsche Grammophone.


Joe Louis Walker - Everybody Wants A Piece (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues / electric blues

Joe Louis Walker - Everybody Wants A Piece
Na své si tentokrát přijdou i fanoušci blues a blues rocku. Své nové album se sebevědomým názvem "Everybody Wants A Piece" jim totiž představí nestárnoucí Joe Louis Walker. Americký kytarista, který před dvěma roky vstoupil do Bluesové Síně slávy, nahrál celkem jedenáct skladeb společně se svojí kapelou. Tu aktuálně tvoří vedle něj samotného ještě Lenny Bradford, Byron Cage a Phillip Young. Trailer k albu najdete na Walkerově webu.


Dále vychází:

Autre Ne Veut - Age Of Transparency (Sony Music)
Bryson Tiller - T R A P S O U L (Sony Music)
Capella De La Torre - Ciaconna (Sony Music)
Entwine - Chaotic Nation (Universal)
Ernie Haase & Signature Sound - Happy People Deluxe Edition (Sony Music)
Essence - Prime (Universal)
For Today - Wake (Mystic Production)
Hanging Garden - Blackout Whiteout (Mystic Production)
Harlott - Proliferation (Mystic Production)
Heart - Soul Of The Sea (bootleg) (Mystic Production)
Huelgas Ensemble - Le Myst?Re De Malheur me bat (Sony Music)
Martha a Thena Elefteriadu - Zlatá kolekce (Supraphon)
Max Emanuel Cencic - Arie Napoletane (Universal)
Mirek Hoffmann a Greenhorns - Mirek Hoffmann 80 (Supraphon)
Pagan's Mind - Full Circle (Live At Center Stage) (DVD) (Mystic Production)
Pagan's Mind - Full Circle (Live At Center Stage) (BluRay) (Mystic Production)
Pantera - History Of Hostility (Warner Music)
Parkway Drive - Ire (Day After)
Promethee - Unrest (Mystic Production)
Různí - He Named Me Malala (soundtrack) (Sony Music)
Různí - Ultimate... Drive (Sony Music)
Různí - Ultimate... Fitness (Sony Music)
Různí - Ultimate... Guitar Legends (Sony Music)
Různí - Ultimate... Christmas (Sony Music)
Sevendust - Kill The Flaw (Warner Music)
Stalley - Ohio (Warner Music)
The Perrys - Sing (Sony Music)
Tim Timmons - Awake Our Souls (Sony Music)
W.A.S.P. - Golgotha (Limited Edition) (Mystic Production)
Winery Dogs - Hot Streak (Mystic Production)
Yo-Yo Ma - Yo-Yo Ma - The Classical Cello Collection (Sony Music)

Vychází na vinylu:
Don Henley - Cass County/Deluxe (Universal)
Eagles Of Death Metal - Zipper Down (Universal)
Editors - In Dream (Mystic Production)
For Today - Wake (Mystic Production)
Children Of Bodom - I Worship Chaos (Mystic Production)
Joe Jackson - Fast Forward (Mystic Production)
Joe Louis Walker - Everybody Wants A Piece (Mystic Production)
Karajan/BPh - Symfonie 1-9 (Universal)
Kleiber/WPh - Symfonie 3/8 (Universal)
Kleiber/WPh - Symfonie 4 (Universal)
Kleiber/WPh - Symfonie 5 (Universal)
Kleiber/WPh - Symfonie 7 (Universal)
New Order - Music Complete (Mystic Production)
Pagan'S Mind - Full Circle (Live At Center Stage) (Mystic Production)
Parkway Drive - Ire (Day After)
Paul McCartney - Pipes Of Peace (Universal)
Paul McCartney - Tug Of War (Universal)
Phil Spector - A Christmas Gift For You From ##Phil Spector#X# (Sony Music)
Radu Lupu - Koncerty Pro Klavir (Universal)
Rudimental - We The Generation (Warner Music)
Squeeze - Cradle To The Grave (Universal)
Stratovarius - Eternal (Mystic Production)
The Jimi Hendrix Experience - Are You Experienced (Sony Music)
The Jimi Hendrix Experience - Axis: Bold As Love (Sony Music)
The Jimi Hendrix Experience - Electric Ladyland (Sony Music)
Trivium - Silence In The Snow (Warner Music)
Wavves - V (Universal)
Winery Dogs - Hot Streak (Mystic Production)
Yo-Yo Ma - Songs Of Joy & Peace (Sony Music)

Reedice:
John Williams - Star Wars Episode 2: Attack Of The Clones (Sony Music)
John Williams - Star Wars Episode Vi: Return Of The Jedi (Original Motion Picture Soundtrack) (Sony Music)
Paul McCartney - Pipes Of Peace (Universal)
Paul McCartney - Pipes Of Peace/Deluxe (Universal)
Paul McCartney - Tug Of War (Universal)
Paul McCartney - Tug Of War/Deluxe (Universal)

NÁZORY
  • JANET! (Rado, 04.10.2015 13:17) Reagovat

    To nové album od Janet ja úžasné!!!

    • Re: JANET! (David, 04.10.2015 14:17) Reagovat

      To je!

    • Re: JANET! (trixs, 05.10.2015 21:32) Reagovat

      Je překvapivě výborné, kvalitou se dostává k Rhythm Nation a Velvet Rope. Baví mě hodně.

  • Editors - In Dreams (Hife, 04.10.2015 14:03) Reagovat

    Parádní album. Jen na okraj - Rachel Goswell nehostuje ve skladbě Ocean Of Night, ale ve skladbách The Law a Oh My World.

  • Nezapomněli jste na nový Hurts?... (Kiss Yeah, 04.10.2015 19:17) Reagovat

    Nezapomněli jste na nový Hurts?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Video: Melanie Martinez se v klipu "FAERIE SOIRÉE" ocitá na setkání magických bytostí (16.02.2024 07:55)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Cocotte Minute vyrážejí na "Vostrý jaro" tour (09.02.2024 19:22)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott AC/DC Queen Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Bono Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu