Strahovskou Sedmičkou zatřesou hardcoristé Counterparts, Senses Fail a Capsize

27.09.2015 17:18 - Ondřej Michal | foto: facebook interpreta

První říjnovou sobotu si na strahovské Sedmičce přijdou na své příznivci tvrdého hardcoru. Stačí jen vyslovit názvy kapel Counterparts, Senses Fail nebo Capsize a zasvěcení již vědí, že 2. října jejich sluchová ústrojí dostanou zabrat.

Kanadští Counterparts patří k tomu nejzajímavějšímu, co za poslední roky tvrdá hardocore scéna světu nabídla. Kapela ustojí přirovnání s klasiky Comeback Kid, Have Heart či Landscapes. Counterparts nejsou v Česku žádnými nováčky, před třemi lety jsme je měli možnost u nás již naživo vidět.

Senses Fail budou ten večer hájit barvy melodičtější odnože jinak tvrdého stylu. Zároveň se o nich dá mluvit coby o nejslavnější z trojice. Zaslouženou pozornost na sebe strhli již před jedenácti lety, kdy vydali dodnes velice uznávanou desku "Let It Enfold You".

Strhující rytmika, žíly trhající kytarové rify a emočně vypjatý vokál jsou hlavními trumfy, které v sobotu odhalí kalifornští Capsize. Loňská deska "The Angst In My Veins" dává tušit, že vidět tuhle partu naživo bude stát za to.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY