Ben Cristovao si v "Instagramu" sáhl na svůj dosavadní vrchol

14.09.2015 16:48 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Ben Cristovao sice počátkem listopadu vyjede na turné, během něhož představí i novou desku, ale to mu nebrání pustit do světa videoklip ke skladbě z desky minulé. "Instagram" už na "Made in Czechoslovakia" čněl jako naprostý vrchol, v němž Ben ukázal úplně jinou část svého talentu, která nemá nic společného s chlapáctvím, rapem či ultramoderním zvukem plným agresivních samplů. A aktuální videoklip jej posunul ještě o level výš.

Introspektivní písnička o rozpadu vztahu, která naštěstí nemá nic společného se srdceryvnými baladami, dostala své pohyblivé obrázky v Japonsku v režii Tomáše Kasala a lépe to dopadnout snad ani nemohlo. Ve své podstatě velmi jednoduchý, ale skvěle natočený a hlavně odpovídající melancholickou atmosférou vybavený klip skladbu výtečně doplňuje. Sázka na noc a modelku Terezu Smejkalovou, která ve videu hraje s Benem, vyšla také bez chyby.

Škoda jen, že tahle část tvorby je v jeho diskografii v naprosté menšině, protože smutek a melancholie jeho pěveckému výrazu velmi sluší.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY