Kylie Minogue vydala naprosto nečekaně nové EP

11.09.2015 17:05 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Fanoušci Kylie Minogue dnes (tj. v pátek 11. září) zažili šok. Australská diva totiž bez jakéhokoliv varování vydala EP se třemi zbrusu novými songy. Prozatím je titul s názvem "Kylie + Garibay" k mání na všech digitálních platformách.

Nové EP je následovníkem obdobného kousku "Sleepwalker", které vyšlo loni v září a bylo taktéž natočeno v Paradise Studios v Hollywoodu. Dle slov zpěvačky nové songy vznikly již před časem, ale jejich finální podoba byla dokončena až poté, co fanoušci australské krásky na ni vyvinuli tlak, aby jim konečně nabídla nový materiál.

Trojice nových písní má i tři speciální hosty. Těmi jsou Shaggy v songu "Black And White", Sam Sparro v písni "If I Can't Have You" a třetím je Giorgio Moroder, který hostuje v tracku "Your Body". O produkci všech tří kousků se postaral Američan Fernando Garibay. EP aktuálně propaguje song "Black And White", ke kterému bylo před chvílí zveřejněno i video. O něj se postarala britská umělkyně Katerina Jebb, která se proslavila především fotografiemi a filmy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY