První evropská Lollapalooza je vyprodána

10.09.2015 12:56 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

První expanze amerického festivalu Lollapalooza na starý kontinent předčila všechna očekávání. Kapacita berlínského letiště Tempelhof, kde festival 12. a 13. září proběhne, je do posledního místa zaplněna a týden před konáním festivalu tak pořadatelé festivalu ohlásili, že je beznadějně vyprodán.

Během dvou dnů se zde představí např. Muse, Macklemore & Ryan Lewis, Seed, Beatsteaks, Bastille, The Libertines, Fatboy Slim, Tame Impala, Hot Chip, Clean Bandit nebo Digitalism. Uspokojeni budou ale i fanoušci taneční hudby, a to díky Martinu Garrixovi, Kygovi nebo Robinu Schulzovi. Lollapalooza však není jen o hudbě. Tvůrci festivalu pracují již několik měsíců na konceptu zábavní zóny Lolla Fun Fair nebo galerie pod širým nebem LollaArt. Svou zábavu si najdou i nejmenší návštěvníci v rámci Kidzapaloozy.

Vzhledem k tomu, že na festival se chystá i nemalý počet návštěvníků z České republiky, přinášíme ještě přehled praktických tipů a doporučení, jak se na festivalu nejsnáze orientovat:

Festivalová aplikace:
Oficiální aplikaci Lollapalooza Berlin App nabízí ke stažení Apple Store i Google Play Store. Díky ní budete mít skvělý přehled o všech místech v areálu a samozřejmě i o umělcích a časech, kdy vystupují.

Doprava z ČR:
Po dohodě s organizátory festivalu nabízí Eurolines cenově zvýhodněné obousměrné jízdenky do Berlína. Jak jízdenku získat se dozvíte zde. Pro cestu do Berlína vlakem je výhodné využít Včasné jízdenky Evropa, kterou si můžete zakoupit na tomto odkazu.

Registrace vstupenek:
Před vstupem do areálu a tedy i kontrolou vstupenky na hlavním vstupu je potřeba vstupenku aktivovat. Aktivaci provedete zde. Díky této registraci je také možné vstupenku bez obav přenechat či prodat třetí osobě.

Bezhotovostní festival:
Také Lollapalooza se připojila k festivalům, kde nemusíte hledat peníze po kapsách a stačí vám jeden náramek, který si nabijete na potřebnou částku a v areálu jej využíváte k bezhotovostnímu placení.

FAQ:
Odpovědi na nejčastější dotazy najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY