Janet Jackson prozradila všechny detaily comebackové desky

05.09.2015 10:37 - Jaromír Koc | foto: Black Doll, Inc.

Dlouhých sedm let čekali fanoušci Janet Jackson na nové album. Nyní je konečně vydání desky na spadnutí, a tak zpěvačka odkryla další podrobnosti - představila obal, zveřejnila název, datum vydání a taktéž odtajnila obsah.

Janet Jackson - Unbreakable
© facebook interpreta
Nástupce alba "Discipline", jehož přebal vidíte vlevo, vyjde druhý říjnový den a bude obsahovat celkem sedmnáct písní. Janet na albu pojmenovaném "Unbreakable" pracovala s osvědčeným producentským teamem, jehož lídry byli Jimmy Jam a Terry Lewis. Tyto pány s Janet spojuje minulost, stojí totiž i za jejími úspěšnými nahrávkami "Control", "Rhythm Nation 1814" a "The Velvet Rope".

"Janet je opravdová perfekcionistka a skvěle ovládá vše od psaní písní, přes produkci, aranžování, zpěv, tanec i herectví. Je úžasné, že s ní opět můžeme tvořit," dodávají na adresu spolupráce oba jmenovaní.

Janetina novinka, která je jejím jedenáctým studiovým počinem a sama zpěvačka ji považuje za dárek všem svým věrným fanouškům, bude velmi skoupá na hosty. Budou na ní totiž jen dva a navíc i její dobří přátelé - rapperka Missy Elliott a americký hiphopový umělec J. Cole, který zpěvačce sekunduje v pilotním singlu "No Sleeep".

Kompletní tracklist alba bude vypadat následovně: Unbreakable, Burnitup! (feat. Missy Elliott), Dammn Baby, The Great Forever, Shoulda Known Better, After You Fall, Broken Hearts Heal, Night, No Sleeep (feat. J. Cole), Dream Maker / Euphoria, 2 B Loved, Take Me Away, Promise, Lessons Learned, Black Eagle, Well Traveled, Gon B Alright.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY