Avicii je v klipu k "For A Better Day" opravdu drsný

07.09.2015 08:25 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Druhý říjnový den se fandové Aviciiho konečně dočkají jeho dlouho avizované desky "Stories". Ta nabídne celkem čtrnáct písní, přinese i mnoho hostů, ale švédský DJ a producent stále ještě některé zásadní informace zadržuje. Masírovat své fanoušky ale rozhodně umí. Ne každý totiž dokáže v jeden den vydat dva songy (jeden pro rádia, druhý s názvem "Pure Grinding" spíše pro kluby) a pár dní poté ve stejný den zveřejnit i dva videoklipy.

A přesně to udělal Avicii. Již týden se evropským éterem prohání píseň "For A Better Day", ve které se Švéd drží svého zajetého hudebního scénáře - trocha EDM, trocha popu, jednoduchá melodie a hlavně dobře zvolený vokál. Toto spojení i tentokrát vcelku dobře funguje, i když typický hit na první dobrou to rozhodně není.

Ani klip není zrovna tím, co bychom si k taneční písni představovali. I když je opravdu velmi dobře natočený, zaobírá se tématem obchodu s bílým masem za účelem následné pedofilie. A rozhodně si nebere servítky. Čekejte tedy několik dosti kontroverzních záběrů, agresivitu, násilí a mstu. Pokud tohle všechno v pohodě zvládáte, zklamáni nebudete.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY