shop.musicserver.cz
Nové desky pro 36. týden

Nové desky pro 36. týden

Vydáno: 06.09.2015 17:48 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Vedle velkého návratu norských A-ha a novinky Iron Maiden to budou mít ostatní o něco těžší, ale o pozornost se popere i Voxel, speciální koncert Public Enemy, živák Aerosmith, bluesový John Mayal, debut Ryn Weaver, heavymetaloví Five Finger Death Punch, popoví R5 nebo více jak osmihodinová ukolébavka Maxe Richtera.

Pokud se v pondělí 7. září vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

A-ha - Cast In Steel (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / synth pop / pop rock

A-ha - Cast In Steel
Když v roce 2010 norští A-ha ohlásili konec společné kariéry, zklamali tím milióny fanoušků po celém světě. Kapela ale nedávno opět našla společnou chuť k hudbě a kromě toho, že brzy odstartuje i velké světové turné, vydá nyní nové studiové album "Cast In Steel". "Celé to začalo velmi jednoduše a bez jakéhokoliv povyku. Morten při různých příležitostech občas zaskočil do mého studia a já mu zahrál písně, na kterých jsem pracoval. On začal do písní, s kterými se cítil být propojen, zpívat a ostatní ignoroval. Takhle to pokračovalo určitou dobu, dokud jsme konečně neměli deset nebo dvanáct písní," vzpomíná kytarista Paul Waaktaar-Savoy a dodává, že dalším pozitivním aspektem byl i ten fakt, že kapela neměla žádný předepsaný termín a tudíž ani časový pres, do kdy měla být s prací hotova. Trio neponechalo nic náhodě a pro natáčení zvolilo producenta Alana Tarneye, který stál u vzniku i prvních tří úspěšných alb. V základní verzi bude desátá studiovka A-ha obsahovat dvanáct písní včetně prvního singlu "Under The Makeup" a bude k dispozici i na vinylu. Pro velké fanoušky pak připravili deluxe verzi se šesti bonusovými songy, jejichž ukázky nabízí Supraphonline.cz.


Aerosmith - Rocks Donington 2014 (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock / rock and roll

Aerosmith - Rocks Donington 2014
Hard rocková legenda, bostonští Aerosmith sice pomalu na příští rok chystají nové album, nicméně aby fanouškům ukrátili čas čekání, natočili pro ně své loňské vystoupení na Download Festivalu v anglickém Doningtonu. Kapela tam zahrála celkem osmnáct svých největších hitů doplněné o coververzi "Come Together" The Beatles a "Train Kept A-Rollin'" od Tinyho Bradshawa. Vy je dostanete kompletně naservírované v různých podobách pod názvem "Rocks Donington 2014". Budete moct vybírat celkem ze čtyř variant, konkrétně tedy mezi DVD nebo Blu-ray anebo v kombinacích DVD se 2CD či 3LP. Jestli váháte, zda právě tohle vystoupení Aerosmith stálo za to, mohly by vás přesvědčit videa na YouTube kanálu vydavatelství Eagle Rocks.


Iron Maiden - The Book Of Souls (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock / metal

Iron Maiden - The Book Of Souls
Britská metalová modla Iron Maiden si za dobu své existence vytvořila pevnou fanouškovskou základnu, které má i na své šestnácté studiovce stále co říct. Nahrávka "The Book Of Souls" vznikala v prostorách pařížským studií Guillame Tell Studios, kde před patnácti lety vznikla i úspěšná "Brave New World". Produkci jedenácti písní dostal na starost opět Kevin Shirley, se kterým osazenstvo Iron Maiden dalo dohromady většinu alb ze svého arzenálu. Vzhledem k tomu, že zatím poslední desku "Final Frontier" dělí od očekávané novinky dlouhých pět let, snaží se muzikanti svým fanouškům vynahradit čekání způsobené z velké části léčbou rakoviny zpěváka Bruce Dickinsona tím, že poprvé vydávají dvojalbum. Celková stopáž písní tak dosahuje úctyhodných devadesáti minut. Jestli se čekání vyplatilo posuďte sami poslechem a zhlédnutím klipu k novinkové písni "Speed Of Light".


Public Enemy - Live At Metropolis Studios (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Public Enemy - Live At Metropolis Studios
Na hudební scéně není mnoho hip hopových skupin, kterým by se povedlo proniknout do prestižní Rokenrolové síně slávy. Američtí Public Enemy ji obývají od roku 2012 a zařadili se tak po bok Grandmaster Flash And The Furious Five, Run DMC a Beastie Boys. Není tedy divu, že nyní mohou dělat i méně očekávatelné věci jako například velmi intimní koncert v londýnském nahrávacím studiu Metropolis pro 125 fanoušků. V prostoru, kde Amy Winehouse nahrávala své "Back To Black", odehráli během dvou hodin celkem dvacet hitů jako třeba "Shut Em Down","Fight The Power", nebo "He Got Game". Nyní se na tento koncert budou moci podívat i ostatní fanoušci skupiny díky titulu "Live At Metropolis Studios". Volit budou mezi DVD, Blu-Ray, 2CD a 2LP. Kdo by měl potíže s rozhodováním, je pro něj přichystaná limitovaná edice zahrnující vše vyjma DVD a ještě něco navíc. Nalákat vás může trailer na YouTube.com.


Five Finger Death Punch - Got Your Six (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Five Finger Death Punch - Got Your Six
Jestli se některá formace snaží za poslední rok skutečně zaujmout a své fanoušky navnadit každou deskou na tu příští, jsou to právě američtí Five Finger Death Punch. Po dvou letech od posledního počinu "The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell Vol 1 & 2" přichází s promyšlenou nahrávkou "Got Your Six". Z rádií už můžete znát pilotní singl "Jekyll And Hyde", ale pokud jste na něj ještě neměli štěstí, poslechněte si ho nyní na díky videu na YouTube.com. Společně s producentem Kevinem Churkem složila kapela ještě dalších deset písní, a pokud zainvestujete do luxusní edice, čekají na vás ještě další tři kousky.


Voxel - Motýlí efekt (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / folk / střední proud

Voxel - Motýlí efekt
Rok a půl trvalo českému písničkáři Voxelovi, než svému debutu připravil následovníka. Novinkou "Motýlí efekt" se rozhodl více osamostatnit, a tak je tentokrát oproti prvotině "All Boom!" výhradním autorem hudby. On sám o tomto říká: "Tohle album je přesně takové, jaké jsem si přál a určil - v mé režii a bez jakýchkoliv kompromisů a snah se někomu zavděčovat". Autorský tandem dotváří podobně jako u většiny písní z debutu Jan Pokorný alias Pokáč. Voxel zároveň sám ovládá většinu použitých hudebních nástrojů: klavír, akustickou kytaru, ukulele, elektrickou kytaru, cajon, perkuse a uzbecký tar. Na produkci spolupracoval s Honzou Balcárkem z dua Light & Love. Výrazný a, hravý obal alba je dílem Veroniky Janíkové. Prvním singl "V čase zpátky" jsme vám již představili.


John Mayall - Find A Way To Care (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues / bles rock

John Mayall - Find A Way To Care
Příznivcům bluesové hudby není třeba Johna Mayalla nijak zvlášť představovat. Na hudební scéně působí totiž už více jak padesát let, a právě proto se mu říká "Kmotr britského blues". Nyní se chystá zaujmout s novinkou otitulovanou "Find A Way To Care", která vznikala ve spolupráci s Ericem Cornem, u jehož vydavatelství Forty Below Records deska i vychází. Corne k desce prozradil: "Vzhledem k úspěchu poslední nahrávky si myslím, že tato je ještě lepší." Na desce uslyšíte i lesní roh a dokonce i harmoniku. Trailer najdete ve videu na YouTube.com.


Ryn Weaver - The Fool (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Ryn Weaver - The Fool
Americkou zpěvačku Erin Michelle Wüthrich, kterou budete znát spíše jako Ryn Weaver, jsme vám představili již loni, ale vyjma EP "Promises" to bylo na dlouhou dobu vše. V červnu ale konečně v Státech vyšel dlouho očekávaný debut "The Fool", který se nyní dostává i do Evropy. Třiadvacetiletá zpěvačka z Kalifornie, jejíž kořeny sahají do Francie, Švýcarska, Španělska a Německa, na něj zařadila jedenáct skladeb, které napsala společně s dvěma hlavními producenty - Benny Blancem, známý ze spolupráce s Ke$hou, Britney Spears nebo Maroon 5, a s Michaelem Angelakosem ze skupiny Passion Pit. Výsledný zvuk je směsicí popu, elektroniky, folku a indie. Koneckonců posuďte sami, několik kousků z desky už sdílí na svém VEVU.


R5 - Sometime Last Night (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

R5 - Sometime Last Night
Americký kvintet R5 prakticky přesně dva roky po vydání debutu, přichází s jeho následovníkem, novinkou "Sometime Last Night". Sourozenci Lynchovi a bubeník Ellington Ratliff si pro jedenáct písniček standardní edice, respektive devatenáct v případě deluxe edice, vybrali poněkud početnější tým než na prvotině "Louder". Emanuel Kiriakou zůstal, ale doplnil ho produkční tým Captain Cuts (Halsey, Tove Lo), Jonas Jeberg (Pixie Lott, Kylie Minogue), Dreamlab (Selena Gomez), Matt Wallace (Faith No More, Maroon 5), Josh Abraham (Kelly Clarkson, Adam Lambert) a další. Není tedy divu, že se skupina posunula od teen popu, blíže k dospělejšímu vyznění a do svého stylu nasála prvky rocku, funky a taneční hudby. Posoudit to můžete prostřednictvím jejich webu, kam umístili ukázky všech skladeb, nebo 29. září naživo v pražském Lucerna Music Baru.


Act Of Defiance - Birth And The Burial (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal / thrash metal

Act Of Defiance - Birth And The Burial
Pokud fandíte metalové muzice, určitě by vám neměla utéct nová superskupina Act Of Defiance. Kapela funguje na hudební scéně teprve rok a dali ji dohromady bývalí členové Megadeth Chris Broderick a Shawn Drover společně s dřívějším frontmanem Scar The Martyr Henry Derekem a kytarstou Shadows Fall Mattem Bachandem. Nyní přichází s debutovou deskou "Birth And The Burial", se kterou kapele pomohl Chris "Zeuss" Harris. Nahrávalo se hned v několika studiích a na CD se dostalo celkem deset písní. Podle mnohých recenzentů jde o jedno z nejlepších alb tohoto roku. Jestli je tomu skutečně tak, posuďte sami a věnujte pozornost písni "Throwback" opatřené videoklipem.


The Arcs - Yours, Dreamily, (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: garage rock / psychedelický rock / soul

The Arcs - Yours, Dreamily,
Že vám jméno kapely The Arcs nic neříká? Nic si z toho nedělejte. Tohle uskupení existuje teprve od jara a dal ho dohromady Dan Auerbach z The Black Keys, k němuž se přidali Leon Michels, Richard Swift, Homer Steinweiss a Nick Movshon. Postupně se sešli ve studiích v Los Angeles, Nashvillu a New Yorku, kde nahráli čtrnáctku skladeb pohybujících se na hranici rocku, psychedelie, soulu, rythm and blues a také garážového rocku. Finální podobu dal jednotlivým skladbám vyhledávaný a několika Grammy oceněný zvukový inženýr Tchad Blake, jehož služeb využívají třeba i U2, Peter Gabriel nebo Sheryl Crow. Jestli vás tato kombinace hudebního umu a hudebních stylů zaujme, můžete zjišťovat prostřednictvím YouTube.com profilu formace.


Leaves' Eyes - King Of Kings (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: symfonický metal

Leaves' Eyes - King Of Kings
"S naší novou deskou bychom vás chtěli vzít na pouť napříč velice zajímavou částí skandinávské historie," uvedla zpěvačka Liv Kristine k novince své formace Leaves' Eyes, na kterou si fanoušci museli počkat dva roky. Nahrávka, která dostala do vínku název "King Of Kings" vznikala v několika zemích - v Německu, Norsku, Británii, Nizozemí, Bělorusku a Švýcarsku. Produkci alba dostal na starost zpěvaččin manžel a zpěvák Atrocity a Leaves' Eyes Alexander Krull. Natáčení se účastnil také hostující sbor London Voices Choir, který jste mohli slyšet například ve filmech jako "Pán prstenů", "Star Wars", "Hobbit" nebo "Harry Potter". A na jakou historickou epochu skandinávské historie se můžeme těšit? "Jedná se o deváté století našeho letopočtu, kdy se na západním pobřeží Norska bojovalo o Hafrsfjord. Norsku tehdy vládl vůbec první norský král Harald Hårfagre a nebýt jeho, sjednocování severské země by probíhalo daleko obtížněji, ne-li vůbec. A kromě toho jsem se zde narodila," dodala ještě Liv Kristine.


Tip týdne

Max Richter - Sleep (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: minimalismus / instrumentální hudba

Max Richter - Sleep
Skladatel a klavírista Max Richter, jehož um můžeme znát třeba i ze soundtracků k filmům "Perfect Sense" nebo "Valčík s Bašírem", pro své nové vlastní album přichystal vskutku originální a nezvykle zpracovaný koncept. Název "Sleep" už napovídá, že půjde o spánek, ale už neodhaluje, že jde o jednu z nejdelších ukolébavek na světě, neboť v digitální podobě trvá celá nahrávka bezmála osm a půl hodiny, tedy zhruba tolik, kolik bychom měli spát. Album vychází ve zkrácené podobě i na CD a vinylu. Naživo Richter album představí v září v Berlíně, přičemž koncert začne o půlnoci a skončí v osm hodin ráno. A samozřejmě se nebude stát, ale ležet. Více můžete "Sleep" poznávat na webu Maxe Richtera, nebo na stránkách vydavatelství Deutsche Grammophon.


Riverside - Love, Fear And The Time Machine (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Riverside - Love, Fear And The Time Machine
"Love, Fear And The Time Machine", to je název šesté studiovky polské formace Riverside, která působí na poli progresivního rocku a metalu. "Je to naše šestá studiovka, v názvu má šest slov a délka všech písní je šedesát minut. A už dávno nejde o hard rock," dodává k novince Mariusz Duda, zpěvák skladatel a baskytarista formace. Podle něj se kapela novinkou vrací k jemnějšímu a ambientnějšími zvuku, který můžete znát z debutu kapely "Out Of Myself" z roku 2004. Jestli je tomu skutečně tak, posuďte sami a poslechněte si jednu z nových písní "Discard Your Fear".


Renée Fleming - Rusalka (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: opera

Renée Fleming - Rusalka
Záznamy z oper v nových deskách příliš často nepředstavujeme, ovšem v případě "Rusalky" Antonína Dvořáka s libretem Jaroslava Kvapila uděláme výjimku. Zvlášť to platí v tom případě, kdy se jedná o záznam představení newyorské Metropolitní opery s Renée Fleming v hlavní roli. Představení mělo premiéru v lednu loňského roku a v dalších rolích zde vystoupili Piotr Beczala coby princ nebo Dolora Zajick jako ježibaba. Záznam tohoto představení najdete jak na DVD, tak i pochopitelně na Blu-Ray a láká na něj například nejznámější árie "Měsíčku na nebi hlubokém".


Stala & SO. - Stala & SO. (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop / indie rock

Stala & SO. - Stala & SO.
Finskou glam rockovou formaci Stala & SO. si mohou posluchačí spíš pamatovat pod jednodušším názvem SO. Svůj debut "It Is So." uvedli na trh v roce 2011, kdy se také neúspěšně účastnili finské soutěže Eurovize. Nyní přichá se třetí stejnojmennou nahrávkou, se kterou by mohli fanoušky libozvučného melodického rocku doopravdy zaujmout. Podle dosavadních recenzí se totiž jedná o skoro fenomenální album, které získává poměrně vysoká ohodnocení. Můžete se těšit zejména na odkazy na AOR a klasický rock, notnou dávku melodií a chytlavé riffy. Jestli je to skutečně tak, posuďte sami po poslechu novinkové písně "When The Night Falls".


Lizz Wright - Freedom & Surrender (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / r'n'b

Lizz Wright - Freedom & Surrender
Na poměrně dlouhou dobu se odmlčela americká jazzová zpěvačka Lizz Wright, jejímž posledním počinem bylo v roce 2010 gospelem inspirované album "Fellowship". Nyní se konečně vrací s nahrávkou "Freedom & Surrender", na níž se autorsky podíleli David Batteau, Maia Sharp, JD Souther, Toshi Reagon a Jesse Harris. Hlavní úlohu však sehrál producent a autor Larry Klein, jehož práci známe od Melody Gardot, Madeleine Peyroux, či Luciany Souzy. Mezi třinácti písničkami, jejichž ukázky nabízí Supraphonline.cz, najdete i jednoho hosta, kterým je Gregory Porter.


Sto zvířat - Ministerstvo mýho nitra
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop / indie rock

Sto zvířat - Ministerstvo Mýho Nitra
"Naše nové album 'Ministerstvo mýho vnitra' je tady! Čeká vás čtrnáct svižných písní, jejichž žánrová pestrost je dána výlety do hudebních stylů pro nás ne zcela typických, jako je funky nebo latina." Přesně tak uvádí svou novinku oblíbená formace Sto zvířat. Můžete se těšit na "hořkosladký koktejl s limetkou bizarnosti, s polevou cynismu, navrch s paraplíčkem strachu z blížícího se stáří..." Texty obstaral Tomáš Belko, pod hudbou je podepsán tradičně Honza Kalina a ostatní členové kapely. Jde o jeden z dárků, který kapela připravila pro své posluchače ke svým pětadvacátým narozeninám. Dalším velkým překvapením je i chystaný koncert a křest zmiňované novinky, který proběhne 22. října ve Velkém sále pražské Lucerny. Zúčastní se ho spousta nečekaných hostů a bývalých členů kapely.


Against Me! - 23 Live Sex Acts (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: punk rock / alternativní rock

Against Me! - 23 Live Sex Acts
Americká punk rocková kapela Against Me! vydala loni album "Transgender Dysphoria Blues", s nímž se vydala na velké koncertní turné, které se zastavilo letos v dubnu i v pražské Lucerně. Nyní si na jejich vystoupení budete moci zavzpomínat díky novince "23 Live Sex Acts". Jak napovídá název, kvartet na ni zařadil celkem třiadvacet záznamů vybraných písniček, které jsou průřezem jejich kariéry. Na webu formace najdete z tohoto živáku několik ukázek nebo odkazy na ně.


Eva Oertle & Consuelo Giulianelli - Lake Reflections - Music For Flute & Harp (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba / klasická hudba

Eva Oertle & Consuelo Giulianelli - Lake Reflections - Music For Flute & Harp
Švýcarská flétnistka Eva Oertle patří k nastupující generaci hvězd klasické hudby, stejně jako její italská kolegyně, harfistka Consuelo Giulianelli. Obě mají za sebou hostování v řadě evropských orchestrů a jsou uznávané sólistky. Nyní se ale rozhodly spojit své síly na albu "Lake Reflections - Music For Flute & Harp", kam vybraly a nahrály celkem jednadvacet skladeb s tématem vody, oceánu, deště a jezer. Najdete mezi nimi kompozice skladatelů jako Schubert, Mendelsshon, Debussy, či Camille Saint-Saëns. Ukázku všech skladeb nabízí e-shop Media Markt.


Petr Novák - Zlatá kolekce (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Petr Novák - Zlatá kolekce
Český zpěvák Petr Novák by se letos v září dožil sedmdesáti let, a tak nikoho nepřekvapí, že u tohoto výročí se právě on stal dalším, komu vydává vydavatelství Supraphon "Zlatou kolekci". Ta bude na třech CD a více než šedesáti písničkách mapovat jeho kariéru od amatérských začátků přes zásadní bigbítovou éru kolem roku 1968 až po následný originální poprock včetně spolupráce s kapelami Flamengo a George & Beatovens. Seznam všech vybraných skladeb včetně ukázek najdete na stránkách vydavatelství Supraphon.


Dále vychází:

Al Kooper - Original Album Classics (Sony Music)
Amorphis - Under The Red Cloud (Mystic Production)
Angellore - La Litanie Des Cendres (Mystic Production)
Beach House - Depression Cherry (Mystic Production)
Black Tongue - The Unconquerable Dark (Universal)
Bob Marley & The Wailers - 5 Classic Albums (Universal)
Bon Jovi - Transmission Impossible (bootleg) (Bertus)
Brad Paisley - Original Album Classics (Sony Music)
Bruce Springsteen - The Complete Bottom Line And Roxy Theater (bootleg) (US Import)
Cattle Decapitation - The Anthropocene Extinction (Mystic Production)
Dean Martin - Original Album Classics (Sony Music)
Grave Pleasures - Dreamcrash (Sony Music)
Istapp - Frostbiten (Mystic Production)
Jackson Firebird - Shake The Breakdown (Mystic Production)
Koritni - Night Goes On For Days (Mystic Production)
Mark Lanegan - Houston (Publishing Demos 2002) (Mystic Production)
Michael Nesmith - Original Album Classics (Sony Music)
Mikky Ekko - Time (Sony Music)
Newman - Elegance Machine (Bertus)
Once Human - The Life I Remember (Mystic Production)
Paul Simon - Original Album Classics (Sony Music)
Pearl Jam - Spin The Black Circle (Live In Seattle '95) (bootleg) (Bertus)
Pearl Jam - Transmission Impossible (bootleg) (Bertus)
Rotting Christ - Lucifer Over Athens (Mystic Production)
Různí - Berliner Philharmoniker - Great Recordings (Sony Music)
Různí - Megahits 2015/3 (Universal)
Stahlmann - CO2 (Box) (Mystic Production)
Tenacious D - Original Album Classics (Sony Music)
Tony Bennett - Original Album Classics (Sony Music)
Tři sestry - Fernet Underground (Vip Edition) (Warner Music)
Troye Sivan - Wild (EP) (Universal)
Uncle Acid & The Deadbeats - The Night Creeper (Sony Music)

Vychází na vinylu:
Act Of Defiance - Birth And The Burial (Mystic Production)
Against Me! - 23 Live Sex Acts (Bertus)
Amorphis - Under The Red Cloud (Mystic Production)
Beach House - Depression Cherry (Mystic Production)
Black Tongue - The Unconquerable Dark (Universal)
Cattle Decapitation - The Anthropocene Extinction (Mystic Production)
David Oistrach - Koncerty Pro Housle 1,2 Aj (Universal)
Emil Gilels - Koncert Pro Klavir No.1 (Universal)
Five Finger Death Punch - Got Your Six (Warner Music)
Grave Pleasures - Dreamcrash (Sony Music)
Iron Maiden - The Book Of Souls (Warner Music)
Karajan/BPh - Finlandia/Valse Triste (Universal)
Peyer/Koch/Amadeus Kvartet - Klarinet.Kvintet/Hobojovy (Universal)
Phil Spector - A Christmas Gift For You From Phil Spector (Sony Music)
Public Enemy - Live At Metropolis Studios (Universal)
Rostropovich/BPph - Baletní suity (Universal)
Různí - Sleep / Max Richter (Universal)
The Jimi Hendrix Experience - Are You Experienced (Sony Music)
The Jimi Hendrix Experience - Axis: Bold As Love (Sony Music)
The Jimi Hendrix Experience - Electric Ladyland (Sony Music)

Reedice:
In Flames - Come Clarity (Universal)
Michael Jackson - Bad (Sony Music)
Michael Jackson - Dangerous (Sony Music)
Michael Jackson - Off The Wall (Sony Music)
Michael Jackson - Thriller (Sony Music)
Rod Stewart - Rod Stewart (Universal)
Saga - The Beginner's Guide To Throwing Shapes (Mystic Production)
Saga - The Security Of Illusion (Mystic Production)

NÁZORY
  • Sto zvířat jsou indie rock? (ho_reese, 07.09.2015 09:43) Reagovat

    Sto zvířat jsou indie rock? to jako vážně? :-D

  • - (Voxel?, 07.09.2015 14:32) Reagovat

    V čase zpátky rozhodně není první singl z desky Voxela, nýbrž jen promo singl. První singl byl Jednou.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Pohled do českých hitparád 12. týden 2024
Dua Lipa a Benson Boone stále vládnou singlovým žebříčkům, The Rolling Stones jsou hranější než Mirai Pravidelný vítěz českého albového žebříčku Viktor Sheen se musel v aktuálním kole sklonit před svým žánrovým souputníkem, vedení totiž přebírá Grey256 s nahrávkou "Tentokrát". Rádiové hitparádě nadále neohroženě... čtěte zde
Vydáno: 29.03.2024 08:30 v sekci Novinky | České hitparády
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Recenze: "The Mandrake Project" Bruce Dickinsona je sebejisté veteránské album, své ambice ale neplnit nedokázalo (18.03.2024 17:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Video: Slash, Brian Johnson z AC/DC a Steven Tyler z Aerosmith si střihli klasiku "Killing Floor". Láká na bluesovou desku (09.03.2024 08:34)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Justin Bieber Vladimír Mišík The Prodigy Queen AC/DC Adele Kabát Rush Karel Gott U2 Bono Sia Taylor Swift Télépopmusik Paws Madonna Dua Lipa Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu