Mylene Farmer a Sting na "Stolen Car" nešokují

31.08.2015 12:10 - Dan Hájek | foto: Bruno Aveillan

Posledních čtrnáct dnů se okolo Mylene Farmer rozjíždí klasické podivné manévry, z kterých vyplývá, že bychom se ještě letos (pravděpodobně na začátku prosince) měli dočkat nového alba. To má zatím neoficiální název "Nébuleuses". Zhruba ve stejném období byla vytvořena tato stránka, na níž byla dříve jen její společná fotografie se Stingem a odpočítávání k datu 28. srpna.

Onen vizuál se nakonec stal jediným možným vodítkem k nové singlovce. Tou se stal duet "Stolen Car" - upravená verze Stingova hitu "Stolen Car (Take Me Dancing)", který se prvně objevil na jeho desce "Sacred Love". Sound byl posunut do současných popových trendů a byly poupraveny party textů, některé z nich byly přeloženy i do francouzštiny. Hádanek a otázek tak spíše přibývá: bude její v pořadí desátá studiová placka souborem coververzí, nebo duetů? Bude na tomto kompletu participovat letitý spolupracovník Laurent Boutonnat?

Jak je u Mylene Farmer zvykem, nic není oficiálně potvrzeno ani jistého, na další informace si tak budeme muset tedy ještě počkat. Singl "Stolen Car" ve svém důsledku nikterak neklame, nešokuje a spíše jej shazuje podivná produkce (mnoho fanoušků si stěžuje na podivné ruchy). Celkem líbivá písnička sice není vyloženým průšvihem, ale víme, že tato dáma to umí lépe. Sice z toho bylo na iTunes ve Francii okamžitě první místo v downloadech, ale na víc než šest bodů to není.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY