- musicserver.cz">

Chris Cornell: "Na novince Soundgarden se už pracuje!"

28.08.2015 10:23 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Americký zpěvák a skladatel Chris Cornell, známý jako hlas Audioslave, Soundgarden a v neposlední řadě také jako sólový umělec, se vrhá do všeho naplno. I když má spoustu práce s vlastními projekty, pouští se už do novinky Soundgarden. Práce na v pořadí jedenácté studiovce oblíbené formace již začaly.

"Na novém materiálu jsme už začali pracovat," prozradil frontman v rozhovoru pro magazín Rolling Stones. Ještě řekl: "Mám ale dalších pár es v rukávu, o kterých nyní zatím nechci hovořit. Na nic ale netlačíme, necháváme všemu dostatek času. Myslím, že právě nátlak nás tehdy přiměl k rozpadu." Kapela se pak v roce 2010 dala opět dohromady, přičemž poslední deska "King Animal" vyšla o dva roky později.

Novinková sólovka Chrise Cornella s názvem "Higher Truth" vychází 21. září. Jedná se o zpěvákovu čtvrtou sólovou nahrávku a nástupce čtyři roky starého počinu "Songbook". Čítá celkem patnáct písní, jejichž produkci dostal na starost Brendan O'Brien. Sám autor popisuje zvuk novinky jako "intimnější".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY