Nové album Lany Del Rey vyjde ve čtyřech fyzických verzích

03.09.2015 10:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Není to tak dlouho, co Lana Del Rey zveřejnila bližší informace o nadcházejícím vydání v pořadí čtvrté studiové desky "Honeymoon" a zároveň nabídla z alba i další skvělý promosingl pojmenovaný "Terrence Loves You. Vzhledem k tomu, že tento titul bude v prodeji již od osmnáctého zářijového dne, je ten nejvyšší čas fanouškům nabídnout přehled všech plánovaných fyzických formátů.

Na rozdíl od minulých desek Lany Del Rey, které zpěvačka vždy vydala v základní i deluxe verzi, bude mít "Honeymoon" jen jednu podobu na CD. Ale i ona podlehla vinylovému šílenství, a tak svoji novinku vydá taktéž na něm. Tedy vlastně na nich, protože půjde o dva kousky krásných červených desek, které navíc budou mít dva různé přebaly. Ten základní bude stejný jako ten u CDčka, limitovaný, který je určený převážně pro britský trh, bude obsahovat alternativní přebal i fotografie uvnitř.

Asi největší zájem bude ale o speciální box, který v sobě bude kombinovat CD verzi desky, doplní jej v tvrdých deskách vázaná kniha plná exkluzivních fotografií a sada čtyř litografických snímků. V boxu se navíc bude nacházet i přístupový kód na digitální stažení desky "Honeymoon". Tento box v našich obchodech asi neseženete, pořídit si jej tak můžete například v oficiálním internetovém obchodě zpěvačky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY