Robin Schulz odtajnil obsah desky "Sugar". Zahostovali mu na ní Akon, Disciples i Moby

27.08.2015 11:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Zhruba za měsíc vydá německý DJ a producent Robin Schulz své druhé autorské album s názvem "Sugar", a tak nastal ten nejvyšší čas, aby nám osmadvacetiletý rodák z Osnabrücku prozradil, co na něm najdeme.

Již nějakou dobu je sice známo, že deska bude obsahovat patnáct songů, ale s kým je Robin vyprodukoval, a kdo mu v nich hostoval z řad pěveckých kolegů, odtajnil až nyní. O vokály se krom již známých jmen (zpěvačky Ilsey v hitu "Headlights" a Francesca Yatese v titulním songu "Sugar") postaral například Akon, novozélandský zpěvák Graham Candy, francouzské hip hopové duo soFLY & Nius nebo italský zpěvák Jeffrey Jey, který stál za mikrofonem i v dnes již neexistujícím projektu Eiffel 65.

Velmi pestrý je i seznam DJských a producentských kolegů. Jmenovitě jde o londýnské trio Disciples, německé duo M-22, převážně v Los Angeles žijícího německého DJe Moguaie a asi největším jménem mezi hosty je americký hudební chameleon Moby, který s Robinem Schulzem natočil skvělý klubový track, jež bude na nové desce poslední položkou.

Novinka "Sugar" bude digitálně i fyzicky k mání od 24. září a kompletní tracklist bude vypadat takto: Headlights (feat. Ilsey), Sugar (feat. Francesco Yates), Heatwave (feat. Akon), Yellow (Robin Schulz & Disciples), Show Me Love (Robin Schulz & Judge), Love Me Loud (Robin Schulz & M-22 feat. Aleesia), Pride (Robin Schulz & soFLY and Nius), Find Me (Robin Schulz & HEYHEY), Titanic, This Is Your Life, Save Tonight (Robin Schulz & Moguai featuring Solamay), 4 Life (feat. Graham Candy), Wave Goodbye (Robin Schulz & Henri Pfr feat. Jeffrey Jey), World Turns Grey (Robin Schulz & HEYHEY feat. Princess Chelsea), Moonlit Sky (Robin Schulz & Moby with The Void Pacific Choir).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY