Nightwish připravili kolekci šperků

26.08.2015 16:02 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Teprve nedávno představili finští Nightwish novou zpěvačkou Floor Jansen na nové desce "Endless Forms Most Beautiful" a nyní se pustili do dalšího smělého projektu - šperkařské kolekce. Nese název "Evolution Series" a zejména s novou frontmankou na ní spolupracovala společnost Kalevala Koru. Přehlídku nových šperků najdete tady.

"Floor Jansen se na jaře stala skvělou tváří našich šperků a nyní jsme tuto spolupráci posunuli na další úroveň. Společně s Nightwish tak vznikla celá kolekce," prozradila CEO společnosti Riitta Huuhtanen. Dále dodala: "Spolupráce si nesmírně vážíme a těšíme se díky ní velké popularitě." Při navrhování šperků se při tom dostal ke slovu i zakladatel kapely a klávesák Tuomas Holopainen, který kladl důraz zejména na pestrost života - přesně takovou, jakou oplývá zmiňovaná poslední studiovka formace.

"Už od začátku spolupráce jsme to takto koncipovali. Zásadní zprávou je rozmanitost života a jeho forem. Všichni máme něco společného, ať už DNA řetězec nebo jen to, že dýcháme a žijeme. Když se nad tím zamyslíte, je to úžasné. A přesně tento fakt jsme chtěli zdůraznit jak na desce, tak i v nové kolekci šperků," dodává ještě klávesák.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY