Light & Love pohodovým singlem "True" potvrzují svůj velký talent

24.08.2015 14:43 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Když byl veřejnosti počátkem roku představen první singl novojičínského dua Light & Love, bylo okamžitě jasné, že song "Blueberry Sky" není pouze naplnění chlapeckého snu, kdy si dva kluci natočí píseň ve studiu a následně dělají dojem na holky, že je hrají v rádiích. Píseň totiž velmi dobře zafungovala, o bratry Lukáše a Jana Balcárkovi začal být v hudebních kruzích opravdový zájem a jeden úspěch střídal druhý.

Kluci čile koncertují, od října je čeká velké podzimní turné s Voxelem a Sebastianem, Honza Balcárek se nedávno postaral o skvělý remix písně "Srdcebeat" od Kryštofů a krátce nato vyprodukoval i velmi dobrý song pro Adama Mišíka. Kromě toho všeho kluci stihli připravit i nový singl "True", ke kterému okamžitě zveřejnili i vizuál.

Zmiňovaný song se nese spíše v pomalém tempu a bezesporu jde o jednu z nejlepších písní, které u nás v posledních měsících vznikly. Klukům to vokálně perfektně ladí, po hudební stránce jde o velmi příjemný popík s vypilovanou angličtinou a melodií, která téměř až pohladí po duši. Tento dojem umocňuje i nenáročné video, ve kterém Lukáš a Honza projíždějí na kolech místy svých hudebních začátků, od kterých uběhlo již neuvěřitelných deset let. Nezbývá než smeknout a těšit se na celé album.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY