Red Bull Tour Bus přiveze na České hrady do Hradce nad Moravicí Skyline, Pipes And Pints a PSH

21.08.2015 10:30 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Na letošní předposlední zastávce v rámci festivalu České hrady v Hradci nad Moravicí 21. srpna bude Red Bull Tour Bus servírovat od šesti do půl dvanácté koncerty kapel Skyline, Pipes And Pints a PSH. Dvoudenní festival kromě nich nabídne Slezsku ještě Chinaski, Visací zámek nebo Annu K.

Čtyři české a moravské hrady objede během letošního léta oblíbené hudební pódium Red Bull Tour Bus, které brázdí české festivaly už třetí rok a pokaždé s sebou doveze kvalitní zvuk, vymazlený světelný park a hlavně skvělou show. Tou celý festival v Hradci na Moravicí otevřou v pátek večer Skyline, sekundovat jim z Red Bull Tour Busu budou Pipes And Pints a PSH.

Line up Red Bull Tour Bus - 21.8. @ České hrady, Hradec nad Moravicí
18.00 - 19.00 Skyline
20.00 - 21.00 Pipes And Pints
22.30 - 23.30 PSH

"Red Bull Tour Bus je téměř naše domovská scéna, kterou navíc často sdílíme s našimi kamarády z PSH, Wohnout a spousty dalších kapel, stejně jako tenhle pátek," přiznal dudák punkrockových Pipes and Pints Vojta Kalina. "My se na tom autobusu umíme vyřádit! Zohýbané zábradlí a stage dive ze čtyř metrů je to, oč tu kráčí, dámy a pánové!" láká Hradečáky.

Roli předskokanů si tentokrát střihnou zkušení Skyline, kteří sklidili masový úspěch už před pár týdny na Českých hradech ve Veveří. Po obří Staropramen stage teď pustí svůj elektronický set do fanoušků ze střechy hudební karosy. Jako poslední odbrzdí Red Bull Tour Bus PSH, aby zkontrolovali zdejší rapové podhradí.

Fotky, videa a liveblog z Red Bull Tour Bus Tour 2015 sledujte na tomto odkazu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY