Lana Del Rey přichází s horkou linkou a "Terrence Loves You"

22.08.2015 10:32 - Daniel Košťál | foto: facebook interpreta

Lana Del Rey vydá své očekávané album "Honeymoon" za méně než měsíc, a tak trochu rozjíždí jeho propagaci. A jelikož tady mluvíme o Laně, opravdu jí není mnoho, zato je vkusně originální. Společně s předobjednávkou nahrávky, která bude obsahovat čtrnáct písní, zveřejnila zpěvačka její obal, tracklist a nový promosingl "Terrence Loves You".

Po živější "High By The Beach" se s ním vrací do své klasické zamilované melancholie. Jemný kytarový úvod v písni střídá jednoduchá klavírová melodie, již v průběhu necelých pěti minut místy tajemně prostupují smyčce, a Lana krásně intonuje na její vkus až podivně pozitivní text o ztracené lásce. Tentokrát její hlas cítí, o čem zpívá, a dotváří tak dojemnou atmosféru, se kterou jsme se mohli setkat například v "Bel Air". Opravdovým mistrovstvím této skladby je však nádherně gradující bridge, ve kterém můžeme kromě emocí najít i referenci k Davidu Bowiemu.

Vydat promosingl, ač výborný, však není kdovíjak revoluční. V čem tedy tkví avizovaná originalita? Prohlédněte si níže přebal chystaného alba. Telefonní číslo na něm není náhodou. Jedná se o horkou linku Honeymoon, na které vám Lana dle vaší volby zazpívá některou ze svých písní, přehraje přednášku svých oblíbených teoretických fyziků na téma vzniku vesmíru, případně doplní pár informací o zakladateli PayPal Elonu Muskovi. Naláká vás tím na své album?

Tracklist novinky bude následující: Honeymoon, Music To Watch Boys To, Terrence Loves You, God Knows I Tried, High By The Beach, Freak, Art Deco, Burnt Norton (Interlude), Religion, Salvatore, The Blackest Day, 24, Swan Song, Don’t Let Me Be Misunderstood.

Lana Del Rey
© facebook interpreta


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY