Kráááva Barbora Poláková je nově i Nafrněná, navíc s kupou hostů

14.08.2015 16:32 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Herečku Barboru Polákovou máme většinou zaškatulkovanou do rolí naivních až hloupých krásek, taková ovšem určitě není ve skutečnosti, právě naopak. Když před pár lety zahltila internety pseudovalentýnským hitem "Kráva", byl to jen začátek, později se v politickém kousku "Sami" angažovala po boku Davida Kollera. A během letošního podzimu se dočkáme celé desky, kterou uvozuje videoklip k hitovce "Nafrněná".

Jakkoli je písnička opět z ranku těch veselých ironických skladbiček, Poláková rovnou upozorňuje, že se z nálady celé desky rozhodně vymyká, protože ta bude jinak spíše melancholická... prozatím tu ale máme právě jen "Nafrněnou". Ta je opět velmi vtipná a chytlavá, velký posun ovšem nastal po hudební stránce. Celou desku má totiž produkčně na starosti Jan P. Muchow, takže místo barového doprovodu nás čeká moderní aranžmá s typickým Mouchovým odérem. Chystané album tak rázem ze sbírky veselých popěvků slibuje být něčím rozhodně zajímavým.

Samostatnou kapitolou je doprovodný videoklip, do něhož se Polákové podařilo poskládat kvanta hereček, kterým vévodí úžasné taneční kreace Marthy Issové, neztratí se ale ani Ivana Chýlková a mnohé další. Z mužských rolí kraluje Pavel Liška a své místo má v klipu i sám Muchow. Všechno to opravdu velmi pěkně do sebe zapadlo, takže podzimní nahrávka může být velkým překvapením.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY