Nickelback ruší celé evropské turné

14.08.2015 12:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kapela Nickelback dnes oznámila, že je nucena zrušit všechny zbývající koncertní zastávky, které jí v rámci turné "No Fixed Address" v tomto roce čekaly. Činí tak kvůli prodlouženému období vokálního odpočinku zpěváka Chada Kroegera.

Kroeger, kterému byla v červnu diagnostikována cysta hlasivkového vazu, v poslední době podstoupil operaci a ošetřující lékaři mu doporučili vokální odpočinek pro příštích šest až devět měsíců, aby se plně zotavil. Nickelback již zrušili druhou část letošního severoamerického turné v červnu, kdy lékaři po objevení cysty na hlasivkách doporučili okamžitý operační zákrok. Přestože byli spokojeni s výsledkem operace a kapela byla připravena pokračovat v září v koncertování v rámci evropské části turné, ukázalo se, že Kroeger bude potřebovat k rekonvalescenci a úplnému uzdravení delší čas.

"Nejvíc ze všeho je nám líto našich fanoušků, se kterými se nepotkáme na našem podzimním turné, ale Chadovo zdraví, léčba a úplné uzdravení jsou to, co je právě teď nejdůležitější. Při správném množství času doufáme, že ho budeme mít zpět silnějšího a lepšího než kdy předtím. Děkujeme všem za podporu a pochopení během tohoto těžkého období a těšíme se, až se brzy vrátíme na cestu a budeme opět koncertovat," vzkazuje kapela v oficiální tiskové zprávě.

Zrušené evropské turné logicky postihne i ty, kteří se chystali na pražský koncert, který byl naplánován na sedmnáctý říjnový den. Vstupenky na tuto show lze vracet v místě jejich zakoupení. Vstupné se vrací v plné výši včetně servisních poplatků. Činit tak můžete od 24. srpna do 31. října 2015, veškeré další informace pak najdete na oficiálním webu pořádající agentury Live Nation.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY