Kylie zve songem "Absolutely Anything And Anything At All" do kina na vesmírné příšerky

10.08.2015 14:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kolem australské zpěvačky Kylie Minogue je v tomto roce opět vcelku živo. Nejprve se spojila s Giorgio Moroderem na singlu "Right Here, Right Now", následně si ji do songu pozvalo i sourozenecké duo NERVO a minulý měsíc svým vystoupením na festivalu Melt! konečně mohla německým fanouškům odčinit i loňské zrušené turné po jejich zemi.

Kylie je tedy opět hodně v kurzu, a tak není divu, že byla oslovena producenty nové britské sci-fi komedie "Absolulely Anything", ve které se mimo jiné představí po více než třiceti letech i všichni žijící členové legendárních Monty Python. Film se v kinech objeví již 14. srpna, takže představení příjemné, lehce taneční popové písně "Absolutely Anything And Anything At All" v podání australské divy přichází v ten správný okamžik.

Ve vizuálu, který nabízí i pár upoutávek na film, se to hemží vesmírnými příšerkami, které budou mít velký prostor i ve zmiňovaném trháku. Uprostřed toho všeho je Kylie, která má tyto podivné potvůrky na povel a mimo jiné se je pokusí i hudebně vzdělat. Zda se jí to povede, se dozvíte níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY