tvrdí v nové hymně seriálu "Vinaři" Ewa Farna a František Segrado - musicserver.cz">

"Víno je grunt," tvrdí v nové hymně seriálu "Vinaři" Ewa Farna a František Segrado

07.08.2015 08:21 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Seriál "Vinaři" byl loni mezi televizními diváky mimořádně oblíben. Oficiální hymnou seriálu se stalo "Víno" od Chinaski, a to v popularitě nikterak nezaostávalo - ba naopak. Dnes s ním kapela uzavírá svá vystoupení.

Na podzim chystá Prima TV pokračování úspěšné série a rozhodla se i o nové úvodní písni. Zvolila poměrně nečekané obsazení. Popovou divu Ewu Farnou v ní doprovází valašský bard František Segrado a seriálová představitelka Gábiny Karasové Johana Freywaldová. Na první poslech hodně netradiční spojení si po několikerém opakování začíná sedat. Hlasy obou aktérek k sobě pěkně ladí a slogan "vytáhni špunt, víno je grunt, kdo ho pomlouvá, ten je lump" po chvíli nemůžete dostat z hlavy.

Samotný videoklip není taky žádným světoborným dílem, ale odlehčeným letním dvou a půl minutovým formátem, prostříhaným se záběry ze seriálu. "Natáčení klipu bylo velmi příjemné a pohodové, tak jak sama píseň vybízí. V příjemném chládku ve sklepě se natáčelo a když jsme vylezli ven, svítilo slunce a koukali jsme se na vinici. Bylo to nádherné místo, příjemný tým lidí. Hezky se mi na to vzpomíná," líčila Farna TV Prima.

Těžko říci, jestli se písnička stane podobným hitem jako u Chinaski. Vzhledem k tomu, že kapela prožívá svůj kariérní vrchol a Farna nyní v kariéře stojí na rozcestí, bude vyrovnání nebo přiblížení se k hitovosti "Vína" složitější. Nikoli však nemožné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY