Metallica se dočká svého biografického komiksu

03.08.2015 16:21 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Biografii vydává dnes kde kdo, ale komiks - ten si všichni dovolit nemohou. Metallica se k těmto výšinám ale přece jenom dostala a jak uvedlo vydavatelství StormFront Media, které se specializuje na tvorbu komiksových publikací s aktuální tématikou, tématem dalšího osmadvacetistránkového díla je právě metalová ikona.

Za ztvárněním stojí tým ve složení autora Michaela L. Frizella a Jayfriho Hashima, který připravil ilustrace. Jak oba prozradili, fanoušci se mohou těšit na příběh kultovní metalové kapely od jejího seskupení až po zmapování kariéry ke dnešním dnům. Komiks je k dostání hned ve dvou provedeních, která se liší přebalem. Ten vytvořil David A. Frizell, známý ze spolupráce s Avenged Sevenfold.

Kromě netradiční biografie by se Metallica brzy mohla připomenout i novou deskou. Jak letos v dubnu prozradil kytarista Kirk Hammett, muzikanti mají hotových už spoustu písní. "Máme spoustu skvělých nápadů, které se ale pořád vyvíjí. Nikde není napsáno, že to nakonec nebude jinak," dodal ještě hudebník.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY