Bezejmenná novinka Deftones má vyjít už na podzim

05.08.2015 11:10 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Už jsou tomu tři roky, co si fanoušci amerických Deftones pochutnali na poslední desce "Koi No Yokan". Osazenstvo formace před časem ale informovalo, že chystá novou studiovku, která má podle posledních zpráv vyjít 28. září. Zatím ale nemá název.

Klávesák a DJ kapely Frank Delgado se v nedávném rozhovoru nechal slyšet, že skládání nových písní probíhá jinak, než tomu bylo u kapely doposud zvykem. "Došlo k několika přerušením celého procesu, čehož bychom se v minulosti docela obávali. Přípravy posledních desek probíhaly tak, že jsme se odebrali do studia, kde jsme byli tak dlouho, dokud nebyla deska hotová. S touto jsme si ale dali na čas a je tomu tak dobře. Každý z nás potřeboval chvilku na oddech, věnovat se rodině. Nyní jsme zase schopní naplno pracovat," dodal ještě.

Z hostů uslyšíte na desce Jerryho Cantrella z legendární formace Alice In Chains, který přispěl svým kytarovým umem: "Znám se s osazenstvem Deftones už léta, dokonce máme i ten samý management. Materiál, který mi Chino Moreno zaslal, se mi moc líbil a hned jsem se do toho pustil. Poslal jsem mu pak své nápady a ty se mu velice líbily. Naše spolupráce byla snadná."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY