shop.musicserver.cz
Pohled do českých hitparád - 30. týden 2015

Kryštof je opět nejprodávanější, v rádiích se z vítězství raduje Kygo

Vydáno: 30.07.2015 08:08 v sekci České hitparády - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kapela Kryštof s deskou "Srdcebeat" opravdu válí, již podruhé totiž převálcovala Tomáše Kluse. V rádiích se opět serval boj o první místo, které tentokrát bere Kygo a jeho song "Firestone". V digitálech už týdny žádná změna, opět totiž vedou Major Lazer, DJ Snake a MØ.

Kygo featuring Conrad Sewell - Firestone
© facebook interpreta
RÁDIA - Norský DJ a producent Kygo to nevzdal a dobře udělal. Tentokrát je opět první, což znamená, že duo Madcon a hostující Ryan Dalton se singlem "Don't Worry" opět spadli na dvojku. Na bronz se posunul LunchMoney Lewis, který má i nadále problémy zaplatit svoje "Bills". Novinka od Felixe Jaehna, tedy cover velkého hitu "Ain't Nobody (Loves Me Better)" od Chaka Khan, na kterém pro letošní rok hostuje Jasmine Thompson, je už čtvrtý, kam poskočil z dvanáctky, na pětku nám z trojky padli Major Lazer, DJ Snake a . Šesté místo si udržel Lost Frequencies s "Are You With Me", stejně tak i Galantis sedmičku s hitem "Runaway (U & I)". Na osmém místě najdeme kapelu Kryštof a jejich baladu "Ty a já", devátá je Slza a hit "Celibát", který byl minulý týden jedenáctý a první desítku uzavírají Chinaski se singlem "Každý ráno", který si za posledních sedm dní polepšil o třiačtyřicet míst.

Hezké polepšení mají tento týden i ATMO Music s hitem "Ráno", který poskočil o patnáct políček a je devatenáctý. Obdobný posun, přesněji o šestnáct pozic, si připisuje John Newman a "Come And Get It". Majk Spirit je s "Primetime" o místo níže, tedy dvaatřicátý, kam se posunul z třiašedesáté příčky. Hned za ním je americký indie-rapper Hoodie Allen, který si na svůj singl "All About It" pozval Eda Sheerana. Song postoupil ze sedmašedesátky, získal tedy čtyřiatřicet pozic. Ještě více, tedy třiačtyřicet políček poskočil Miro Žbirka a jeho "Prišla z Londýna", která je čtyřiatřicátá.

První novinku hledejte až na sedmašedesátce, kde je Rita Ora. Úspěchu jejího singlu "Poison" jistě pomohlo i velmi povedené video. Další novinka je osmdesátá. Jedná se o společné dílko Flo Ridy, Robina Thickeho a Verdine White s názvem "I Don't Like It, I Love It". Novinka od kapely Sigma a zpěvačky Elly Henderson s názvem "Glitterball" je o dvě místa horší, Otto Knows a jeho hitovka "Next To Me" startuje v českém éteru na devětaosmdesátém místě. Po týdnech snažení to dokázal i Adam Lambert a jeho "Ghost Town", který je třiadevadesátý. O jedno místo horší je vítěz letošní Eurovize, Måns Zelmerlöw, jehož hit "Heroes" startuje na pozici čtyřiadevadesát. Poslední novinku najdeme na sedmadevadesátém místě, jde o skladbu "Goodbye", kterou natočil francouzský DJ Feder a o vokály se postarala zpěvačka Lyse.

Top 10 ČR - rádia:
  1. Kygo feat. Conrad Sewell - Firestone
  2. Madcon & Ray Dalton - Don't Worry
  3. LunchMoney Lewis - Bills
  4. Felix Jaehn & Jasmine Thompson - Ain't Nobody (Loves Me Better)
  5. Major Lazer & DJ Snake & - Lean On
  6. Lost Frequencies - Are You With Me
  7. Galantis - Runaway (U & I)
  8. Kryštof - Ty a já
  9. Slza - Celibát
  10. Chinaski - Každý ráno

Kryštof - Srdcebeat
© facebook interpreta
PRODEJNOST - Potlesk pro kapelu Kryštof a desku "Srdcebeat". Už podruhé za sebou totiž přemohla Tomáše Kluse a jeho album "Anat život není". Třetí je opět Kabát s "Do pekla do nebe", čtvrté místo bere Radůza a její album + kniha "Marathon (příběh běžce)". Na pátém místě máme první novinku, o kterou se postarala kapela Cradle Of Filth. Jejich jedenácté studiové album dostalo název "Hammer Of The Witches". Na šestku ze čtyřky spadl David Koller s deskou "ČeskosLOVEnsko", sedmá je další novinka. Jde o osmé studiové album britského dua The Chemical Brothers pojmenované "Born In The Echoes". Na osmém místě hledejte Chinaski a album "Rockfield", které bylo minulý týden páté. Na deváté místo se z dvanáctého vrátila Aneta Langerová s výtečnou deskou "Na Radosti" a desítku stejně jako minulý týden okupuje Majk Spirit s titulem "Y White".

V první stovce je tentokrát celkem jedenáct novinek. Některé jsou opravdu novými tituly, v několika případech jde o velmi stará alba, která se do hitparády dostala nejspíš náhodou, neb je obchodníci zlevnili. To je možná příklad i čtrnáctého místa, tedy dvacet let starého záznamu Smetanových básní "Má vlast", kterou Česká filharmonie natočila pod vedením Jiřího Bělohlávka. Stejně tak je tomu na dvaadvacáté pozici, kde je více než deset let starý výběr Sarah Brightman "The Very Best Of 1990-2000". Osmadvacátá je nová deska německé metalové kapely Powerwolf, která dostala název "Blessed & Possessed". Třiačtyřicítku má komplet tří starších alb Joe Cockera s názvem “Triple Album Collection“, na třiapadesátce je díky nedávnému úmrtí album "Super - robot" Oty Petřiny. Dvaašedesátku bere legendární deska Alice Coopera "Trash", o pět míst níže najdeme album "Music" od Madonny. Novinky uzavírá na šestasedmdesátém místě nové album Willieho Nelsona s názvem “Django and Jimmie“, které natočil s kolegou Merlem Haggardem. .

Top 10 - prodejnost:
  1. Kryštof - Srdcebeat
  2. Tomáš Klus - Anat život není
  3. Kabát - Do pekla do nebe
  4. Radůza - Marathon (příběh běžce)
  5. Cradle Of Filth - Hammer Of The Witches
  6. David Koller - ČeskosLOVEnsko
  7. The Chemical Brothers - Born In The Echoes
  8. Chinaski - Rockfield
  9. Aneta Langerová - Na Radosti
  10. Majk Spirit - Y White

Major Lazer & DJ Snake & MO - Lean On
© facebook interpreta
DIGITÁL - Digitál tento týden na prvních místech hodně stagnuje. První je tedy stále trojice Major Lazer, DJ Snake a , druhý je opět OMI a třetí místo i tentokrát obhájil Avicii se singlem "Waiting For Love". Čtvrté místo stále okupuje dvojice Wiz Khalifa & Charlie Puth a filmový hit "See You Again", pátý je i nadále Jason Derulo s "Want To Want Me". První pohyb je na šestém místě, kam z jedenáctého postoupil The Weeknd s písní "Can't Feel My Face". Na sedmé z šestého padají Fifth Harmony s "Worth It", osmý je projekt Jack Ü s hostujícím Justinem Bieberem v písní "Where Are Ü Now". Na devítku ze sedmé příčky spadl hit "Hey Mama", pod kterým je podepsán hlavně David Guetta a Afrojack, desítku uzavírá nový singl Kyga pojmenovaný "Stole The Show".

V digitálech je tentokrát pět novinek. První je sedmnáctá a jde o předzvěst nové desky Calvina Harrise v podobě písně "How Deep Is Your Love", na které hostuje i londýnské trio Disciples. Další novinka se dostala na devětašedesátá, mají ji na svědomí 5 Seconds Of Summer a jmenuje se "She's Kinda Hot". Třiasedmdesátá startuje skladba "Reality" od projektu Lost Frequencies, která to mimochodem v tomto týdnu dotáhla na jedničku v německé singlové hitparádě. Stejný projekt je ale i na jednadevadesátém místě, jde o méně známý song "Tell Me". Poslední novinku hledejte na čtyřiadevadesátce, jmenuje se “Hold Me Down“ a postarala se o ni americká zpěvačka Halsey.

Top 10 - digital:
  1. Major Lazer & DJ Snake & - Lean On
  2. OMI - Cheerleader
  3. Avicii - Waiting For Love
  4. Wiz Khalifa & Charlie Puth - See You Again
  5. Jason Derulo - Want To Want Me
  6. The Weeknd - Can’t Feel My Face
  7. Fifth Harmony - Worth It
  8. ▲ Jack Ü feat. Justin Bieber - Where Are Ü Now
  9. David Guetta feat. Afrojack, Nicki Minaj a Bebe Rexha - Hey Mama
  10. Kygo - Stole The Show

Úplnou rádiovou, digitální i prodejní hitparádu pro 30. týden najdete na stránkách IFPI zde.

NÁZORY
  • Když se dvě sračky poperou, vždy vítězí ta ... (Radek, 01.08.2015 21:20) Reagovat

    Když se dvě sračky poperou, vždy vítězí ta větší. Gratulace Kryštof-ovi, hovno už více smrdět nemúže. Klus aspoň natočil úpřimnou sračkoidní placku, která hajzl neucpe i když jej pořádně potrápí, než to bude spláchnuteo do odpadu úžasné české tvorby.

    • Re: Když se dvě sračky poperou, vždy vítězí ta ... (Rocasser, 04.08.2015 11:59) Reagovat

      Ty by jsi mohl psát pro blesk, v sračkách by jsi si liboval..

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Rapem ovládanou top desítku českého albového žebříčku osvěžili Ariana Grande a Judas Priest (21.03.2024 19:30)
- Video: Pokáčovi ve filmovém songu "Život je pes" pomáhají Lucie Bílá, Richard Krajčo a spousta dalších (20.03.2024 09:26)
- Nejhranější domácí písničku obstarali filmoví Kryštof, celkově dál vede Dua Lipa (14.03.2024 10:00)
- Dua Lipa se vrací na vrchol rádiového žebříčku, ten albový pomalu ztrácí smysl sledovat (07.03.2024 09:30)
- Ofenbach se s oživeným hitem Kim Wilde protančili do čela rádiového žebříčku (01.03.2024 08:00)
- Kanye West a Ty Dolla $ign si podrobili český albový žebříček, digitálu vládne Benson Boone (22.02.2024 09:40)
- Jen Kateřina Marie Tichá konkuruje rapu: její "Plamen" rozpálil top pětku albového žebříčku (15.02.2024 10:30)
- Dua Lipa stále vládne českým rádiím, Miley Cyrus je mezi nejhranějšími už déle než rok (08.02.2024 16:00)
- Dua Lipa a Robin Zoot potvrdili vedení v českých žebříčcích (02.02.2024 08:00)
- Publicistika: Čtyřicet nejlepších zahraničních desek roku 2023 podle musicserveru (30-21) (26.01.2024 20:35)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Adele Kabát Karel Gott Rush U2 Paws Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu