Janet Jackson natočila k "No Sleeep" hodně skromné video

31.07.2015 08:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak je již všeobecně známo, americká zpěvačka Janet Jackson na letošní rok ohlásila comeback ve velkém stylu. Vše začalo písní "No Sleeep" a hlavně i ohlášením turné, které mělo podle původních plánů čítat necelých čtyřicet zastávek. Nyní nabírá návrat malé sestry zesnulého Michaela mnohem větších rozměrů. Turné již zahrnuje téměř sedmdesát zastávek za velkou louží a bude pokračovat i v příštím roce.

Kromě toho se dočkáme i nového alba, o kterém zpěvačka prozatím vlastně nic neprozradila. Zatím byla zveřejněna pouze informace, že vyjde v druhé polovině tohoto roku, bude k mání na CD a vinylu a fandové si ho už nyní mohou předobjednat na oficiálním webu, a to i ve speciálním balíčku doplněném o exkluzivní tričko.

Jisté je tak pouze to, že na prozatím nepojmenované desce bude aktuální singl, ke kterému Janet před pár dny zveřejnila i vizuál. Ten je podobně poklidný jako samotný song "No Sleeep" a svou náladou dává tak trošku vzpomenout na klip k více než dvacet starému hitu "That's The Way Love Goes". Kromě zpěvačky se ve videu, které bylo celé natáčeno v jisté luxusní vile, objevuje i americký rapper J. Cole, jenž si v songu zahostoval. Výsledek tak nikterak nezklame, žádné velké terno to ale také není.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY