NERVO lákají na debut "Collateral" skvělým singlem "The Other Boys"

24.07.2015 11:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Australsko-italské duo NERVO, které tvoří osmadvacetiletá dvojčata Miriam a Olivia, se na hudebním a DJském poli pohybuje již deset let. Je proto velmi překvapující, že právě až čtyřiadvacátý červencový den je tím, kdy dívky na trh uvádí své debutové album "Collateral".

Deska, která má prozatím pouze digitální podobu, bude obsahovat patnáct písní a vzhledem k tomu, že holky nejsou zas až tak velké zpěvačky, je velká část písní postavena na zajímavých hostech. A to jak z řad DJů, tak i konkurenčních hudebníků. Jmenovitě jde například o Nicky Romera, Steva Aokiho nebo Dev.

Asi nejzajímavějším spojením, které mělo tento týden premiéru i v rádiích, je to s Kylie Minogue, Jakem Shearsem ze Scissor Sisters a s produkcí Nilea Rodgerse z legendárních Chic. Jejich společné dílko "The Other Boys" skvěle šlape, i když aktuální evropskou taneční scénu moc nepřipomíná. Jde totiž o perfektní slátaninu všech zúčastněných - dvojčata dodala beat, Nile funky nádech, Kylie dává vzpomenout na retro sound a produkci á la Stock, Aitken & Waterman a popový nádech do písně přináší nápady frontmana americké čtveřice. Za nás osm z deseti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY