Sólový debut Chrise Cornella čeká reedice, vyjde pod původním názvem

09.07.2015 18:34 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Amerického zpěváka Chrise Cornella budete jistě nejlépe znát z kapel Audioslave a Soundgarden. Tento umělec na sebe strhává pozornost ale také díky své sólové kariéře, kterou odstartoval v roce 1999 vydáním debutu "Euphoria Morning". Nyní, po šestnácti letech, vychází 17. srpna nahrávka v remasterované edici.

Desku ale teď najdete v obchodech pod názvem "Euphoria Mourning". Během původního vydání se totiž Cornell nechal zviklat ke drobné změně titulu, která však změnila celé ladění alba. Vydavatelství Universal Music Enterprises se proto rozhodlo chybu nahradit a představit fanouškům desku podle původních záměrů jejího tvůrce. K dostání bude na vinylu, CD a také v digitální podobě.

Připomeňme, že zpěvák na ní spolupracoval s Alainem Johannesem a Natashou Shneider z kapely Eleven. Společně napsali pět písní a vypomohli zpěvákovi s produkcí. Jako první ochutnávka byl vybrán singl "Can't Change Me", který byl nominován i na Grammy. Že obsadil přední příčky světových hitparád není třeba snad ani uvádět.

Kompletní tracklist vypadá takto: Can't Change Me, Flutter Girl, Preaching The End Of The World, Follow My Way, When I'm Down, Mission, Wave Goodbye, Moonchild, Sweet Euphoria, Disappearing One, Pillow Of Your Bones, Steel Rain.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY