Frontman Twisted Sister vydává po více než dvaceti letech nový sólový singl

11.07.2015 10:38 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Frontman populární americké metalové formace Twisted Sister Dee Snider se před více než dvěma dekádami představil fanouškům také jako sólový umělec a nyní se rozhodl svou vlastní hudební dráhu oživit. Na pomoc si proto přizval váženého producenta a držitele několika ocenění Grammy, Oskara a Emmy Damona Rangera, který spolupracoval také třeba s Katy Perry na kousku "Roar".

Podle zprávy uveřejněné na stránkách magazínu Billboard spolu oba pánové nahráli celkem čtyři skladby. "Ranger za mnou došel a řekl: 'Chlape, myslím, že bychom tě mohli znovu představit publiku. Jsi ikona, hlas rebelie a dnešní publikum populární hudby si tě rádo poslechne.' Pak jsme nahráli ty nové kousky. Jako skladatel jsem na nich ale nepracoval - nevím, jak psát nové skladby, vím jen, jak psát ty staré. Bude to pro mě něco zcela nového vydat se do vod současných zpěváků, slyšet se v moderních rádiích a vyhýbat se oldies stanicím," prozradil se smíchem Dee Snider.

Kromě těchto nových písní se zpěvák sešel i s osazenstvem své sólové kapely, kde působí mimo jiné i bývalý kytarista Silvertide Nick Perri. Společně dali dohromady kousek "To Hell And Back", který bude mít své místo na nové desce, jež právě vzniká. Fanoušci na ní najdou také archivnější materiál a hitovky Twisted Sister. Dee Snider k tomu ještě řekl: "'To Hell And Back' představuje můj první materiál od devadesátých let."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY