Rihanna posílá "Bitch Better Have My Money" jako varování dlužníkům

02.07.2015 11:11 - Daniel Košťál | foto: facebook interpreta

Od vydání singlu "Bitch Better Have My Money" uběhlo již více než čtvrt roku. Pokud si ale myslíte, že po takové době je čas na singl nový, zřejmě nejste Rihanna. Ta totiž na speciálním promítacím večírku ke zmíněné písni v noci na pátek zveřejnila videoklip. A že je na co se dívat! Do sedmiminutového minifilmu vtěsnala jako spolurežisérka nahotu, násilí, drogy, ale i vtip.

Zápletka se odvíjí od nepřekvapivého základního motivu - jeden chlapík Rihanně dluží peníze, ta tak unese jeho ženu a žádá výkupné. S čím ale nepočítá, je fakt, že tomuhle bohatýrovi manželka rozhodně chybět nebude. Jak zpěvačka-únoskyně zamotanou situaci vyřeší, na to se podívejte v samotném klipu, kde se ve dvou mužských rolích objeví i známí herci.

Video barbadoská kráska natočila jako jakousi formu zdravice pro svého bývalého účetního. Toho v roce 2012 úspěšně zažalovala za špatnou práci, která ji málem přivedlo na mizinu. Nabízí se ale otázka, kdo jí poskytuje rady v oblasti kariéry v současné době. Jedná se totiž již o třetí singl a klip z chystané osmé studiové desky, o které ale zatím oficiálně nepadlo snad ani slovo. Jak se bude album prodávat, pokud bude pouze kolekcí měsíce starých singlů, tak zřejmě ještě nějakou dobu nezjistíme.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY