Trent Reznor je z Apple Music nadšený. Ke streamu tam dal i instrumentální "With Teeth" a "The Fragile"

03.07.2015 14:14 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Nejenom Taylor Swift si budou moci uživatelé nové služby Apple Music streamovat. Diskografii své kapely Nine Inch Nails nabídne také Trent Reznor. Potenciálním zákazníkům navíc přislíbil bonus a prostřednictvím aplikace premiérově zveřejnil instrumentální verze alb "The Fragile" a "With Teeth".

Reznorova angažovanost není náhodná. Coby kreativní ředitel společnosti se totiž na designu celé platformy sám aktivně podílel. Obdobnou funkci zastával už na Beats Music, která se nyní sloučila právě se svým novým vlastníkem, firmou Apple.

"Lidi zničehonic nezačnou zase kupovat cédéčka. To je fakt. Mnoho mých současníků muselo stejně jako já spolknout tu hořkou pilulku, totiž že prodejem hudby si dneska moc nevyděláte," okomentoval padesátiletý multi-instrumentalista situaci na dnešním trhu.

K hlavní ideji, která ho během vytváření inspirovala, dále sdělil: "Chci ve vás vyvolat ten pocit, jako byste vešli do nezávislého obchodu s deskami a byli nadšení z toho, s jakou péčí a láskou vám je muzika prezentována. Obchod pak opouštíte s věcmi, o kterých se vám ani nesnilo, že je budete chtít, a těšíte se, až si je poslechnete a se svými objevy se podělíte s ostatními."

Co si o Apple Music myslíte vy? Už jste nový produkt vyzkoušeli?


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY