Demi Lovato zní v "Cool For The Summer" zatraceně hitově

01.07.2015 16:03 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americká zpěvačka Demi Lovato se po čase opět hlásí o slovo. Letos ještě žádný singl nevydala a za poslední dvanáct měsíců si střihla pouze duet s Ollym Mursem. To se ale v druhé polovině tohoto roku zcela změní. Na podzim je naplánováno vydání její páté desky a první červencový den si Demi vybrala na představení pilotního singlu "Cool For The Summer".

Ten zpěvačka napsala z části sama, podílel se na něm ale i skladatel Savan Kotecha, který stojí za mnoha hity pro Ellie Goulding, The Weeknda, Arianu Grande nebo Jessie J, a nechyběl ani všudypřítomný Max Martin, který je v kreditech uveden taktéž jako skladatel, ale zároveň celou píseň i zprodukoval. A je třeba říct, že opět odvedl velmi slušnou práci.

Song je příjemně taneční, beat malinko retro, avšak refrén extrémně energický. Některá americká média již nyní spekulují, že by mohlo jít o doposud nejúspěšnější počin dvaadvacetileté zpěvačky. Nezbývá než se těšit na klip, který bude představen již v pondělí 6. července. Prý v něm bude mnoho vypracovaných těl a velké množství dětského olejíčku...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY