Marilyn Manson a Jonathan Davis z Korn chystají akustický projekt

02.07.2015 10:56 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Pokud si potrpíte na nevšední spolupráce, jistě by vám neměl uniknout nový projekt Marilyna Mansona. Na svém chystaném bluesově akustickém díle má podle The Pulse Of Radio spolupracovat s Jonathanem Davisem, frontmanem industriálně metalových Korn.

Marilyn Manson v nedávném rozhovoru prozradil, že tento "zcela neočekávaný projekt" se mu zrodil v hlavě teprve nedávno. "Ještě nevím, co se z toho vyklube, něco z toho bude každopádně s Jonathanem Davisem. Má plány dělat něco podobného, něco, kde si nebude dělat hlavu z hranic hudebních žánrů. Chtěli bychom dosáhnout typicky jižanského zvuku," dodal ještě kontroverzní zpěvák. Dále uvedl, že k blues přičichl už při přípravě desky "Smells Like Children" z roku 1995. "Nahrávalo se tehdy v Mississippi, odkud blues pochází. Do budoucna bych chtěl do své tvorby zapojit těchto prvků více."

Sám Jonathan Davis nedávno zveřejnil na svém Instagramu fotku, na které je zachycen s country duem Big & Rich. Jasně tím dal najevo, že pracuje na projektu v oblasti country. Nutno dodat, že s Marilynem Mansonem spolupracoval už v minulosti na skladbě "Redeemer", která zazněla v upírském snímku "Královna prokletých".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY