Klip "Bitch I'm Madonna" má plno hostů, jinak je to ale průšvih

18.06.2015 17:08 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Člověk musí na Madonně obdivovat, že i když se z ní stal popový dinosaurus (tj. na její koncerty chodí stále mraky lidí, ale nová hudba už je zase tolik nezajímá), pořád se snaží. Snaží se nejen vypadat mladě, ale i znít mladě. Ale v novém singlu a klipu "Bitch I'm Madonna" už tu snahu docela přehnala.

Překombinovaná písnička s pseudomoderním zvukem byla totiž doplněna obrázky z rozjeté barevné párty, které vévodí hyperenergická Madonna a spousta hostů. Až trapně ovšem vypadá, že naprostá většina z nich se party nezúčastnila, ale byla do výsledného videa pouze naklíčována. "Bitch I'm Madonna" tak na dálku do kamery pronesou třeba Beyoncé, Katy Perry, Kanye West či Miley Cyrus. Dokonce i Nicki Minaj, která v písničce hostuje na několik odrapovaných veršů, je přítomna pouze virtuálně...

Ne, tohle se prostě Madonně od začátku do konce nepovedlo. A moc tomu nepomohlo, že prvních 24 hodin byl klip exkluzivně k vidění pouze pro předplatitele streamovací platformy Tidal, což samozřejmě naštvalo i část fanoušků, kteří se jinak nad čímkoli z její produkce rozplývají.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY