Paul Stanley, frontman Kiss, se realizuje i ve světě módy, dekorací a bytových doplňků

15.06.2015 14:27 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kreativita světových hvězd je v mnoha případech až nedostižná. Příkladem může být i nový projekt Paula Stanleyho, lídra slavné rockové formace Kiss. Umělec spojil síly s mediální marketingovou společností Epic Rights a společně uvádí na trh lifestylovou značku "Paul Stanley: Royals & Rebel".

Svou premiéru si luxusní řada odbyla v uplynulých dnech v Las Vegas na Licensing Expo s tím, že do prodeje by se artikly měly dostat na podzim příštího roku. A co vše milovníkům luxusu přinese? Pánské módní oblečení, obuv, jídlo, nápoje, dekorace, kuchyňské potřeby a spoustu dalšího. "Vždy jsem se snažil najít nové způsoby, jak se kreativně vyjádřit. Sám se snažím tvořit svůj osobitý styl kombinováním elementů a vyhýbat se tomu, co zcela odpovídá aktuálním trendům. Při vytváření kolekce jsem chtěl nachystat takové věci, aby se mezi sebou daly kombinovat," prozradil umělec.

Dell Furano, ředitel společnosti Epic Rights, ke vzniklé spolupráci uvedl: "Paul je zářným příkladem rockového renesančního umělce. Má smysl pro umění, módu a design, který v hudební branži nemá konkurenci. Jeho kreativita, přístup k marketingu a osobní styl ho na míle odlišuje od ostatních."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY