Řezník znovu vraždí. Sodoma Gomora vzkazuje: "Chcípni!"

06.06.2015 11:48 - Pavel Jína | foto: facebook interpreta

Temné podzemní garáže, pohledná blondýna, ozbrojená dvojice násilníků a k tomu jako nápověda slovo horrorcore. Už to by mělo fanouškům české rapové scény stačit na to, aby odhalili, kdo vydal nový klip. Po desce "Éra Déra" z roku 2013 se blíží nové album skupiny Sodoma Gomora, která se připomíná skladbou "Chcípni!".

Martin Řezník Pohl a jeho parťák DeSade se společně dali na umění. Ale nebyli by to oni, kdyby chyběla krev. Pokud máte strach z injekčních stříkaček nebo omdléváte při pohledu na jakoukoliv kapku tmavě červené tekutiny, video ani nespouštějte. Kromě autorů se v klipu v roli obdivovatelů umění mihli i Jakub Horák a Samir Hauser z Vanessy.

"Jednoho večera jsem vyšňupal moc kofeinu, a když sem pak nemohl usnout, tak jsem si začal představovat ten klip. Vždycky to tak v hlavě celý vymyslím, takže si to dokážu přehrát od začátku do konce. Byly to dva perný natáčecí dny, ale vyšlo to skvěle. Většinu interiéru jsme natočili na nákladovým nádraží Žižkov. Auto jsme sehnali z muzea socialistických vozů v Liberci," prozradil Řezník serveru Bbarak.cz. Deska by měla vyjít na začátku roku 2016.

Sodoma potvrzuje, že v žánru horrorcoru nemá na našem území konkurenci. A to i přesto, že řadu lidí může samozřejmě jejich tvorba svým obsahem pobouřit. Ještě dodejme, že režii a scénář měl na starosti sama hlava stáje ZNK, za kameru se postavil Rashid F. Garipov a beat dodal Coer.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY