Nové desky pro 23. týden

07.06.2015 19:16 - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Příští týden bude ve znamení spojení a návratů. Spolupráci totiž navázali Franz Ferdinand se Sparks, Skrillex s Diplem nebo The Bad Plus s Joshou Redmanem. Velké návraty slaví Simply Red a Leftfield. Napjatě očekávanými novinkami se konečně pochlubí Muse, Of Mosters And Men, Monkey Business, jazzman Kurt Elling či rockoví The Darkness.
Pokud se v pondělí 8. června vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Muse - Drones (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Muse - Drones
Při nahrávání nové desky měli Muse před sebou nelehký úkol. Osazenstvo jedné z nejostřeji sledovaných kapel současné populární scény vědělo, že musí splnit očekávání fanoušků a přijít s podobně úspěšným dílem, jako byla předchozí "The 2nd Law". A tak vznikla "Drones", které předznamenávaly úspěšné singly "Psycho" nebo "Dead Inside". S produkcí nahrávky vypomohl Robert John "Mutt" Lange, kterého si vyžádali třeba i AC/DC při přípravě alb "Highway To Hell" či "Back In Black". Úspěšné britské trio pojalo novinku jako komplexní počin a rozhodlo se, že z něj udělají něco jako muzikál. Sám frontman Matt Bellamy k sedmé studiovce prozradil: "Objevujeme na ní cestu lidské bytosti, od jejího zavržení a ztráty veškeré naděje přes její touze poučovat, tvořit systém a být 'lidským dronem' až k osamostatnění se a odpoutání se od svých utlačovatelů." Bubeník Dom Howard zase očekávané CD popisuje jako návrat ke kořenům právě v tom smyslu, že písně spojuje jeden koncept a současné téma. Jak hodnotíte nové písně vy? Podělte se s námi o svůj názor v komentářích pod článkem.


Simply Red - Big Love (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / soul /

Simply Red - Big Love
Fanoušci britských Simply Red před pěti lety zažívali velmi rozporuplné pocity. Po skvěle odehraném turné, kapela ukončila činnost a zůstal pouze sám Mick Hucknall, který vydal jedno, čistě soulové album "American Soul". Naštěstí se mu po zvuku Simply Red a lidech z něj stýskalo, a tak začal psát nové songy. Připravil jich celkem dvanáct, které posléze s kapelou nahrál. Ta má prakticky stejné složení jako v roce 2010, pouze bubeníka Peteho Lewinsona nahradil Roman Roth. Jedenácté album, které vychází po dlouhých osmi letech od předchůdce "Stay", dostalo název "Big Love" a na jeho produkci se s Hucknallem podílel ověřený Andy Wright, s nímž Simply Red spolupracují již od alba "Blue". Sám frontman skupiny ale tvrdí, že by se touto nahrávkou rád vrátil ke směru, který formace nasadila na CD "Stars". Zda se jim to podařilo, můžete zjišťovat na webu skupiny, která vydáním novinky žije.


Of Monsters And Men - Beneath The Skin (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / indie pop

Of Monsters And Men - Beneath The Skin
Islandská indie-folk-popová kapela Of Monsters And Men se po téměř tříleté pauze vrací zpět a má na co navazovat. Jejich "Little Talks" z roku 2012 se stala hitem v desítkách zemí po celém světě, což kapela korunovala i následným vydáním svého debutu "My Head Is An Animal". I díky velkému turné, během kterého nevynechali většinu zásadních letních festivalů, se jejich debutu prodalo více jak dva milióny kusů. Již koncem roku 2013 se ale kapela vrátila na Island, aby začala s psaním nových písní. Celý minulý rok pak pendlovala mezi svým rodným městem a Los Angeles a natáčela písně pro druhé album "Beneath The Skin". Na celý průběh dohlížel uznávaný producent Rich Costey, který stojí i za alby Muse, Interpol nebo Foster The People. Ze společné spolupráce vzniklo jedenáct, respektive třináct písniček, podle verze, kterou zvolíte. Bohatší deluxe edice nabídne navíc ještě dva remixy od Chrise Taylora z Grizzly Bear a Alexe Somerse. Album uvedl singl "Crystals" a zbytek můžete okusit prostřednictvím Supraphonline.cz. Deska bude k dispozici také na vinylu.


Monkey Business - Sex And Sport? Never! (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: funky / pop

Monkey Business - Sex And Sport? Never!
S novinkou v rukávu se Monkey Business pouštějí do oslav svých patnáctých narozenin. Deska "Sex And Sport? Never!" je bezesporu jedním z nejočekávanějších počinů letošního roku a z rádií už jistě znáte pilotní stejnojmenný singl, který si můžete poslechnout i na YouTube.com. Jako host si zde zapěla Marta Kubišová. "Všichni v kapele si Marty Kubišové vážíme hudebně i lidsky. Měl jsem trochu vítr z toho, že jí nesedne text, protože zpívá titulní písničku. Ale neměla s tím problém. Přijeli jsme za ní do divadla s mobilním studiem a natočili skvělý refrén," prozradil frontman Monkey Business. Kromě ní si muzikanti přizvali do studia i kytaristu Mika Sterna či Gábora Pressera z Omegy, z domácích hvězd pak třeba i Wabiho Daňka nebo brněnskou punkovou písničkářku Muchu. Jako další singl vybrali muzikanti "Be A Man".


Tip týdne

Kurt Elling - Passion World (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vokální jazz / world jazz

Kurt Elling - Passion World
Ve chvíli, kdy Kurt Elling vydává album, je jen otázka, zda Grammy za Nejlepší vokální jazzové album získá, či zůstane "pouze" u nominace. Stejná teze bude platit i u jeho nejnovější nahrávky "Passion World", jehož obsah odpovídá svým způsobem názvu. Jeden z nejlepších současných jazzových zpěváků totiž tentokrát využil řady inspirací, které mu nabízí jeho koncertování po celém světě, a vezme vás za svými světovými hudebními vášněmi. Cestovat tak budete z Brazílie do Irska, z Německa do Francie, nebo ze Skotska přes Kubu na Island. Společnost vám bude dělat vedle samotného Ellinga i řada jeho hvězdných hostů - kubánský trumpetista Arturo Sandoval, rakouská saxofonistka Karolina Strassmayer, americká zpěvačka Sara Gazarek, hvězdný německý trumpetista Till Brönner, nebo Skotský národní jazzový orchestr. Sám Elling zpívá v několika světových jazycích a jak je u něj zvykem, sáhl po několika známých skladbách. V jeho interpretacích tak uslyšíte například "La Vie En Rose" Edith Piaf, "Where the Streets Have No Name" U2, Brahmsovu "Nicht wandle, mein Licht dort außen" či "After Door" Pata Methenyho. Kurt Elling skladby z "Passion World" představuje prostřednictvím svého facebookového profilu.


Leftfield - Alternative Light Source (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electronica / dub / breakbeat

Leftfield - Alternative Light Source
Britské duo Leftfield patřilo v devadesátých letech k nejvýraznějším představitelům a vlastně i průkopníkům žánru označovaného jako progresivní house a svými dvěma alby ovlivnili řadu muzikantů a skupin. V roce 2002 se ovšem rozpadli a osm let později značku Leftfield oživil Neil Barnes, který před třemi roky vydal záznam koncertu "Tourism". O nové studiové desce se sice šuškalo již nějaký čas, ale definitivně to Barnes potvrdil až v březnu tohoto roku. První deska po neskutečných šestnácti letech dostala název "Alternative Light Source" a přinese celkem desítku skladeb, na nichž s Leftfield spolupracovalo několik hostů. Na desce tak uslyšíte Tunde Adebimpea z TV On The Radio, anglické post-punkové duo Sleaford Mods, Channy Leaneagh ze skupiny Poliça, Londýňana Ofeie nebo Georgii Barnes. Jak zní noví Leftfiled po tak dlouhé době, můžete zkoumat díky exkluzivnímu streamu na stránkách Guardianu.


The Darkness - Last Of Our Kind (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

The Darkness - Last Of Our Kind
S dlouho očekávanou hard rockovou deskou přichází tento týden na scénu i britská formace The Darkness. V pořadí čtvrtá nahrávka a nástupce alba "Hot Cakes" z roku 2012 přináší posluchačům desítku nových písní, za jejichž produkcí stojí kytarista kapely Dan Hawkins. Poprvé a naposledy v historii kapely se na něm podílela Emily Dolan Davies, která nahradila za bicími Eda Grahama. Ten podle slov ostatních členů kapelu opustil "za zvláštních okolností." Z rádií můžete znát singly "Barbarian", ke kterému vznikl i videoklip, a "Open Fire". Zpěvák a kytarista kapely Justin Hawkins k desce prozradil: "Na nové skladby jsme obzvlášť pyšní. Tvoří to nejlepší rockové album, jaké letos uslyšíte. Sám to vím nejlíp - zpívám na něm!" Kromě klasického CD bude k dostání také verze na LP s podpisy muzikantů a dalšími raritními artikly.


FFS - FFS (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / art rock / pop rock

FFS - FFS
Není to tak dávno, co jsme měli v nových deskách společný projekt skupin Busted a Mc Fly a nyní na ně navazují další dvě slavné skupiny - skotští Franz Ferdinand a američtí Sparks, kteří společnou formaci nazvali FFS. Nutno ale podotknout, že jejich spolupráce začala už zhruba před deseti lety, takže podobnost s McBusted je čistě náhodná. Dvanáct písní standardní edice, respektive šestnáct, koupíte-li deluxe edici, šestice natáčela během dvoutýdenní session na konci loňského roku a do studia si pozvala producenta Johna Congletona, který si nedávno odnesl Grammy za spolupráci se St. Vincent. Podle slov členů téhle superkapely nechtěli vytvořit pouze kombinaci zvuku obou kapel, ale spíše zcela nový styl. Zda se jim to povedlo, můžete posoudit poslechem celého alba na portálu rádiové sítě NPR.


Jack Ü - Skrillex And Diplo Present Jack Ü (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: EDM / trap

Jack Ü - Skrillex And Diplo Present Jack Ü
Již v létě 2013 spolu poprvé vystoupili kalifornský Skrillex a floridský Diplo pod jedním názvem jako Jack Ü a čekalo se, zda společně vydají album. Minulý rok šly zprávy ohlašující mixtape, nicméně nakonec z toho je klasické album. Pánové nahrávku nazvali vše sdělujícím názvem "Skrillex And Diplo Present Jack Ü" a ve stylu elektronické taneční hudby a trapu složili a nahráli, celkem devět skladeb. V nich tvrdé electrobeaty zjemnili přidanými vokály a rapem, o které se postarali Kiesza, 2 Chainz, AlunaGeorge, Kai, Bunji Garlin, Missy Elliott nebo Justin Bieber. O něco blíže se s jejich společnou hudbou můžete seznámit prostřednictvím jejich soundcloud.com profilu.


The Bad Plus Joshua Redman - The Bad Plus Joshua Redman (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

The Bad Plus Joshua Redman - The Bad Plus Joshua Redman
Americký jazzový saxofonista a skladatel Joshua Redman spolupracoval za svoji kariéru už s řadou kolegů jako třeba Christian McBride, Brad Mehldau, Chick Corea, nebo Joe Lovano. Jak napovídá název projektu The Bad Plus Joshua Redman, nyní se tato sbírka rozšíří o další jméno, a sice o americké trio The Bad Plus. Prezentují jej jako nové svébytné trio a jejich debutem je eponymní album, na kterém se autorsky podíleli všichni zúčastnění. Sedm z devíti kompozic jsou naprosté novinky, zbylé dvě - "Dirty Blonde" a "Silence Is The Question" - jsou předělávky starších skladeb tria. Že se jedná o mimořádný jazzový počin, si můžete potvrdit například prostřednictvím ukázek na stránkách vydavatelství Nonesuch.


Květy - Miláček slunce (Indies Scope)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativa

Květy - Miláček Slunce
Tři roky po vydání kritikou oceňované desky "Bílé včely" se Květy vrací na scénu s počinem "Miláček slunce". Objeví se na ní celkem dvanáct skladeb z pera a duše zpěváka a kytaristy Martina Kyšperského a několik hostů - bubenici Michaelu Antalovou z projektu Dunajská vlna, zpěváka Jana Ungera ze Zrní a Filipa Nebřenského z kapely Bombarďák. Stejně jako v případě předchozích desek, dostal produkci na starosti Ondřej Ježek z OTK. Novinková osmá deska navíc vychází v době, kdy kapela oslavuje patnácté výročí od založení. Ukázku najdete na YouTube.com


Jason Derulo - Everything Is 4 (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: taneční pop / r'n'b / hip hop

Jason Derulo - Everything Is 4
Americký zpěvák, skladatel a tanečník Jason Derulo, loni konečně zastavil propad kariéry ve Spojených Státech. Povedlo se mu to díky reedici alba "Tattoos" pod názvem "Talk Dirty" a, aby se na něj nezapomnělo, servíruje okamžitě další nahrávku. Své čtvrté album oblékl do čtyřek i názvem a tvrdí, že "Everything Is 4". Na tuctu písniček se dohromady s ním podíleli Ian Kirkpatrick, Ricky Reed, Danja, nebo cenou Grammy oceněné duo The Monsters And The Strangerz. Řadu hostů pak přivítal i u mikrofonu ve studiu. Nahrávali s ním K. Michelle, Meghan Trainor, Julia Michaels a podařilo se mu spojit Stevieho Wondera s Keithem Urbanem a Jennifer Lopez s norským DJem Matomou. Vedle několika videí na Derulově VEVU, můžete desku objevovat prostřednictvím e-shopu Amazon.com.


Longital - A to je všetko? (Slnko Records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop / akustika

Longital - A to je všetko?
Populární slovenská formace Longital se na nové desce "A to je všetko!" vrací k akustickému zvuku a ke skladbám z desek "Výprava", "Gloria", "Teraz" a "September". Očekávanou nahrávku zaranžovali společně s bubeníkem a klavíristou Mariánem Slávkem, který se do kapely vrátil loni na podzim po třináctileté pauze. Co se týče názvu, ten vysvětlují sami muzikanti: "Dlouho jsme přemýšleli nad názvem alba. Píseň 'A to je všetko' je závěrečnou písní předcházejícího řadového alba 'Teraz' z roku 2010. Od té doby jsme kvůli přechodu na akustický zvuk nenahrávali, ale raději zkoumali na koncertech, kam nás to celé vede. V jeden moment mi problesklo v mysli, že každý moment a i každá píseň má být prožitá tak, aby mohla být poslední," prozradil Daniel Salontay. Ukázky písní najdete na stránkách vydavatelství Slnko Records.


Nick Jonas - Nick Jonas (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Nick Jonas - Nick Jonas
Když se před dvěma roky rozpadli Jonas Brothers, čekalo se, jak se bude dále vyvíjet sólová kariéra jednotlivých členů. Kevin ani Joe zatím žádnou velkou aktivitu nevyvíjí, zatímco Nick už loni ve Spojených státech vydal eponymní desku, která nyní přichází i do Evropy. "Nick Jonas" je jeho druhým sólovým počinem, který navazuje na debut z roku 2005 "Nicholas Jonas". Celkem jedenáct písniček standardní verze, rozšířených v deluxe edici o další tři, napsal a produkoval společně s Jasonem Eviganem, Sirem Nolanem a Davidem Masseym, tedy lidmi, kteří stojí za písničkami Kelly Clarkson, Demi Lovato, nebo Maroon 5. Pro tři z nich si navíc do studia pozval také hosty - Demi Lovato, Mika Posnera a Angel Haze. Výsledkem je popová nahrávka s tanečními a r'n'b prvky, kterou můžete otestovat prostřednictvím zpěvákova VEVA.


Art Of Anarchy - Art Of Anarchy (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Art Of Anarchy - Art Of Anarchy
Na hudební scénu útočí další superskupina. Formace Art Of Anarchy, kterou tvoří John Moyer, Ron Thal, Jon Volta a Vince Thal vnikla v loňském roce a nyní přináší příznivcům hard rocku svou debutovou desku. Podle původních informací měl být členem kapely i Scott Weiland, který ovšem zprávu o svém zařazení do line-upu vzápětí dementoval. Uvedl, že si ho ostatní členové kapely najali jen proto, aby na desce obstaral vybrané party. "Jednalo se o projekt, na kterém jsem se podílel jen u některých pasážích. Vypomohl jsem tedy s některými texty, melodiemi a částí produkce. Součástí naší dohody bylo i focení, díky čemuž vznikly dohady a nepravdivá tvrzení, že jsem součástí kapely," dodal Scott Weiland. Nahrávka s eponymním titulem obsahuje jedenáct písní a ukázky některých z nich najdete na stránkách blabbermouth.net.


Måns Zelmerlöw - Perfectly Damaged (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Måns Zelmerlöw - Perfectly Damaged
Nebýt vítězství v letošní Eurovizi, zůstalo by nám patrně jméno Måns Zelmerlöw ještě dlouho neznámé. Nicméně díky triumfu jeho "Heroes" s historicky třetím nejvyšším počtem bodů, bude jeho jméno skloňovat celá Evropa. Švédský zpěvák ve své rodné zemi vstoupil do povědomí před deseti lety účastí v druhé řadě tamního Idolu, kde skončil pátý, a hned následující rok vyhrál taneční soutěž Let's Dance. To mu vyneslo nahrávací smlouvu, na jejímž základě vydal do své účasti v Eurovizi tři řadová alba plus dvě vánoční CD. S tím čtvrtým, "Perfectly Damaged" přichází právě nyní a pochopitelně mezi dvanáctkou skladeb nechybí ani vítězná "Heroes". Jak zní zbytek alba, si můžete poslechnout v e-shopu Amazon.de.


Monogram - Take It Easy
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: bluegrass / folk / country

Monogram - Take It Easy
Česká bluegrassová kapela Monogram od poslední desky z roku 2010 "Hit The Road" ušla pořádný kus cesty. Přibrala další dva členy - někdejšího člena Bluegate Jindřicha Vinklera a houslista Pepu Malinu z Druhé trávy - a dostala se do povědomí v zahraničí takovým způsobem, že letos obdržela od Evropské bluegrassové asociace cenu Skupina roku. Dalším krokem je nyní jejich páté album "Take It Easy", kterou kvintet odjel nahrávat do bratislavského studia Sabik Petra Szabadoše. Zde vzniklo celkem čtrnáct skladeb, které následně dostal do rukou v Nashvillu americký muzikant a producent Steve Walsh. První ukázky z desky nabízí Monogram prostřednictvím svého webu.


Built To Spill - Untethered Moon (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Built To Spill - Untethered Moon
Americká indie rocková formace Built To Spill funguje na hudební scéně od roku 1992 a za dobu své existence vydala už osm plnohodnotných desek. Poslední z nich "Untethered Moon" je ve světě na pultech obchodů už od druhé půlky dubna a k nám míří nyní. Deska vyšla po dlouhých šesti letech, které uplynuly od vydání "There Is No Enemy". Kytarista a zpěvák Doug Martsch se netají tím, že tato nejdelší pauza v historii kapely byla z velké části způsobena jeho vyhořením a absencí originálních nápadů. "Někdy v roce 2012 jsem pociťoval, že mé schopnosti tvořit novou hudbu jsou pryč. I když jsme něco dali dohromady, zahodili jsme to a začali od začátku. Byl to skvělý pocit," dodal ještě frontman. Jedná se navíc o první album, na kterém se podílí noví členové Steve Gere na bicí a Jason Albertini za baskytarou, kteří nahradili Scotta Ploufa a Brett Nelsona. Výsledkem je deset písní a dvě z nich "Living Zoo" a "Never Be The Same" najdete k poslechu na stránkách hudebního serveru Pitchfork.


Rolling Stones - Sticky Fingers 2015 (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Rolling Stones - Sticky Fingers 2015
Fanoušci Rolling Stones aktuálně žijí jejich americkým The Zip Code Tour, ale to se týká pouze severní Ameriky, a tak ti z jiných částí světa jistě vezmou za vděk reedicí jejich legendárního alba z roku 1971 "Sticky Fingers". Album, které v tehdejší době vyvolalo bouřlivé reakce i díky zipovému obalu od Andy Wahrhola, bylo již devátým studiovým počinem kamenů a obsahovalo takové hity jako "Brown Sugar", "Wild Horses", "Bitch" nebo "Sister Morphine". Nová verze desky Sticky Fingers bude mít tři různé digitální formáty a celkem sedm fyzických verzí. Popis jednotlivých verzí je poměrně sáhodlouhý, nicméně jsme vám je představili již před časem. Jednu z těch digitálních včetně ukázek nabízí například Supraphonline.cz.


Různí - Bazarem proměn: A Tribute To Vladimír Mišík (Indies Scope)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Tribute To Vladimír Mišík - Bazarem proměn
S písněmi Vladimíra Mišíka vyrostla nejen řada rockových muzikantů, ale jsou i základem zpěvníků několika generací. Vydavatelství Indie Scope se rozhodlo vzdát poctu této rockové legendě nahráním a vydáním alba "Bazarem proměn: A Tribute to Vladimír Mišík". Oslovilo různé muzikanty české a slovenské nezávislé hudební scény, aby si vybrali nějakou píseň, kterou mají nejraději, a pojali ji po svém. Na nahrávce se tak nakonec objeví dvaadvacet skladeb, které nahráli Jan P. Muchow, Ille, Jan Spálený & ASPM, Tara Fuki, Mňága a Žďorp, ZVA 12-28 Band, Lesní zvěř, Ladě, Bratři Orffové, Kieslowski, Boris Carloff, Květy, Jarret, Lucie Redlová, Nylon Jail, Jablkoň, Bran, Čankišou, Musica Folklorica, Ondřej Galuška, Tady To Máš a David Stypka Band. Na albu se tak mixuje elektronika s písničkářstvím i zachování pocitu doby vzniku původní skladby, konfrontované soudobým remixovým přístupem. Někteří ze zúčastněných se drželi původních verzí skladeb, aby naopak řada z nich zachovala z originálu jen fragmenty či melodii. Více napoví poslech na stránkách vydavatelství Indies Scope.


Pavel Callta - Momenty (Warner Music)
web / facebook.com / Bandzone / psali jsme
žánr: alternativní rock

Pavel Callta - Momenty
"Ahoj a dobrý den všem, kdo sem vkročí. Dovolte mi se představit - Jmenuji se Pavel Callta a jsem zpěvák, textař a muzikant s kytarou." Přesně takto začíná nesmělé představené vycházejícího umělce Pavla Callty na stránkách startovac.cz. Někdejší účastník Česko Slovensko má talent si dal se svou debutovou deskou jasný cíl: Vytvořit neškatulkované album, které lidem bude pomáhat i v těžších životních situacích. "Když vás přepadne smutek, poslechnete si pár songů a bude vám hned líp. Když budete mít skvělou náladu, tak vám ji poslech tohoto CD ještě umocní - tak, že vás už nikdo nerozčílí ani nenaštve. Že zkrátka život bude to nejlepší, co vás mohlo potkat," uvádí dále autor. Že to zní až pošetile? Ale kdepak, právě startovač je toho důkazem. Svůj cíl získat potřebný obnos peněz splnil na celých 118%. Přesvědčte se sami na YouTube.com.


Dále vychází:

Abbado/Orchestra Mozart - Symfonie C-Dur (Universal)
Armored Saint - Win Hands Down (Mystic Production)
Beauvoir / Free - American Trash (Mystic Production)
Du Blonde - Welcome Back To Milk (Mystic Production)
Dub Pistols - Return Of The Pistoleros (Mystic Production)
Entrails - Obliteration (Mystic Production)
Hackneyed - Inhabitants Of Carcosa (Mystic Production)
Heavens Gate - Best For Sale ! (Mystic Production)
House Of Lords - Indestructible (Mystic Production)
James Brandon Lewis - Days Of Freeman (Sony Music)
Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama (Mystic Production)
Magnum - Escape From The Shadow Garden (Live 2014) (Mystic Production)
Rixton - Let The Road (Universal)
Room Experience - Room Experience (Bertus)
Různí - Divas & Tenors (Universal)
Různí - Finding Neverland The... (Universal)
Různí - Ibiza Evolution 2015 (Universal)
Různí - Letni Hity-50 důvodů proč mít rád léto (Universal)
Různí - Megahits 2015/2 (Universal)
Různí - Nej hity milenia (Universal)
Trixter - Human Era (Mystic Production)
Young Guns - Ones And Zeros (Universal)

Vychází na vinylu:
Art Of Anarchy - Art Of Anarchy (Universal)
Europe - The Final Countdown (Bertus)
Frank Sinatra - Ultimate Sinatra (Universal)
John Lennon - Lennon (Universal)
Of Monsters And Men - Beneath The Skin (Universal)
Rolling Stones - Sticky Fingers (Universal)
Rolling Stones - Sticky Fingers/Deluxe (Universal)

Reedice:
Awolnation - Megalithic Symphony (Sony Music)
Falco - The Collection (Sony Music)
Lenny Kravitz - Strut (Limited Euro Edition) (Mystic Production)
Vlasta Redl & AG Flek - Jiří Pavlica & Hradišťan - Vlasta Redl & AG Flek - Jiří Pavlica & Hradišťan (Warner Music)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY