Členové metalových Mastodon slaví úspěch i v televizním seriálu "Hra o trůny"

04.06.2015 18:31 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Progresivní metalisté z atlantské formace Mastodon potěšili fanoušky oblíbené televizní série "Hra o trůny", když se coby příslušníci kmenu "Divokých" blýskli na televizních obrazovkách. Sami se můžete přesvědčit zhlédnutím dílu "Hardhome", který si svou premiéru odbyl v neděli 31. května 2015 na televizním kanálu HBO.

V ladících kostýmech uvidíte konkrétně Branna Dailora, Billa Kellihera a Brenta Hindse. Muzikanty pozval na natáčení sám tvůrce a výkonný producent Dan Weiss, který je spolu s dalšími svými kolegy velkým fanouškem kapely. Natáčení pak probíhalo v severoirském Belfastu a osazenstvo skupiny se následně dostalo i do Titanic Studios. Kromě toho se Mastodon podíleli také na mixtape "Catch The Throne: The Mixtape Vol.2", kam přispěli kouskem "White Walker".

Bubeník Brann Dailor k nevšednímu zážitku ještě prozradil: "Byla to neuvěřitelná zkušenost, vyzkoušet si před kamerami posmrtný život a následně se nechat vzkřísit 'bilými chodci'. Díval jsem se, jak mé dva nejlepší kámoše Brenta a Billa přede mnou zabijí, zatímco mě samotného zabila bodná rána do břicha. Jsme poctěni, že jsme mohli být součástí natáčení velkolepého příběhu, zfilmovaného do této podoby, a musím říct, že catering nebyl také vůbec špatný."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY