Bryan Kearney startuje s novou kompilační řadou "This Is Kearnage"

01.06.2015 17:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Poslední rok zažívá hudební styl trance opětovně boom. I když několik DJs od toho tanečního stylu v poslední době ustoupilo, mnohem víc se ke klasickému uplifting trancu vrátilo, a navíc i pár z nich se etablovalo mezi opravdovou DJskou špičku. Jedním z nich je i Bryan Kearney.

Tento dvaatřicetiletý Ir má na svém kontě již necelou dvacítku singlů a přibližně stejné množství remixů. V minulosti již vytvořil několik DJský setů, které se staly součástí nějaké kompilace, ale až konečně letos si splnil sen a odstartoval novou kompilační řadu pod svým vlastním jménem. První díl "Bryan Kearney Presents This Is Kearnage" s ním namíchal jeho britský kolega Will Atkinson.

Na dvoudiskový komplet bylo vmícháno celkem šestatřicet kousků, mezi kterými najdeme zbrusu nové singly z produkce Seana Tyase, Johna O'Callaghana, Simona Pattersona nebo Maria Piu. Samozřejmě, že i oba zmiňovaní autoři přispěli několika svými kousky - Bryan třemi novými songy a jedním remixem, Will třemi svými skladbami.

Titul "Bryan Kearney Presents This Is Kearnage 001 Mixed By Bryan Kearney & Will Atkinson" je od 25. května k dispozici digitálně, v prvních červnových dnech bude pro zájemce k mání i fyzická verze. Čeští distributoři tentokrát neváhali a titul dovezou v první polovině června i k nám. Pokud nechcete čekat, možnost objednávky máte zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY