Kdy vyjde deska "Honeymoon" Lany Del Rey? Už v září!

30.05.2015 16:21 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Lana Del Rey nepatří mezi ty umělce, kteří by si informace ohledně chystaných alb střežili do poslední chvíle. O "Ultraviolence" jsme věděli už víc než půl roku předem a nyní zpěvačka postupně odtajňuje i detaily chystaného disku "Honeymoon". Kromě názvu, s nímž začátkem roku prozradila i to, že má hotových již devět písniček, je už nějakou dobu znám i fakt, že se ve studiu sešla také s hitmakerem Markem Ronsonem. A nyní víme i měsíc vydání.

Interpretka ho prozradila minulý týden během zastávky své severoamerické koncertní šňůry "The Endless Summer Tour", konkrétně se jednalo o show ve washingtonském Ridgefieldu. Fanoušci si tak už mohou září vyznačit jako měsíc, kdy se dočkají další várky nových písniček.

Na Instagramu byla Del Rey ještě o něco sdílnější a v odpovědi na jeden z komentářů fanoušků uvedla, že "se bude jednat o krásnou futuretro nahrávku a dva klipy jsou už připravené".

Teď už nezbývá než čekat, zda se slova devětadvacetileté zpěvačky naplní. Koneckonců i v případě loňské desky "Ultraviolence" si předčasně pustila pusu na špacír a nakonec z původně slíbeného prvomájového vydání sešlo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY