Scooter a Vassy v "Radiate" zvou do kina na "Špióna"

01.06.2015 09:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Loňské album kapely Scooter s prostým názvem "T5C" aka "The Fifth Chapter" zaznamenalo velmi slušný komerční úspěch. Například doma v Německu s ním trio odstartovalo na osmé příčce prodejní hitparády, což se mu s několika předchozími řadovkami nepovedlo. V obchodech se ale i tak stále válí ještě dost CD, proto je třeba přitopit pod kotlem a další fanoušky dohnat ke koupi. Nejen pro tyto účely je tu novinka "Radiate".

A ta by opravdu mohla tuto úlohu zvládnout. H.P.Baxxter a jeho kumpáni, kteří si přizvali na pomoc australskou zpěvačku Vassy (jež píseň taktéž spoluprodukovala), opětovně ujíždějí na vlně EDM s tvrdým beatem a kovovou melodií, díky čemuž má song alespoň přijatelné BPM. Vokální výpomoc půvabné Vassy, kterou můžeme znát z nedávného hitu Davida Guetty "Bad", je taktéž vcelku milým zpestřením.

Trošku nudnější je ale vizuál. Chlapci se převlékli do obleků a před kamerou vlastně jen stojí a hrají. Moc prostoru ve videu ale bohudík nemají. Většinu času požraly upoutávky na novou americkou komedii "Špión", která vlítne do českých kin již 4. června a zahrají si v ní například Jude Law, Rose Byrne, Jason Statham a Melissa McCarthy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY