Oslavte narozeniny klubu Fancy Lounge s Darou Rolins, Tinou, skupinou Kontrafakt a Separem

27.05.2015 14:48 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pražský klub Fancy Lounge oslaví ve středu 10. června své první narozeniny. A protože klub je zaměřený na r'n'b & hip hop, na oslavě vystoupí právě hvězdy těchto hudebních žánrů: rappeři Rytmus, Ego a Separ a zpěvačky Dara Rolins a Tina.

Hudební režii narozeninového večera nazvaného Exclusive Night budou mít pod palcem DJové Mad Skill a Pyel, kteří v klubu hrávají pravidelně a hosté jsou na jejich produkci zvyklí. Hlavními hvězdami ale budou známé tváře ze Slovenska. "Všichni z vybraných interpretů nás podporují již od otevření, proto jsme na oslavu prvních narozenin Fancy vybrali právě je," uvádí Evgenia Klochay, PR manažerka Fancy Lounge.

Jako pozvánka na akci mohou působit i slova Tiny, která na svůj profil na Instagramu se smajlíkem napsala: "Po porodu jsem ještě nikde nebyla, takže toto bude úplně poprvé, co se někam s mužem (poznámka autora: Separem) vydáme. Přijď se podívat, jak mě složí deci vína."

Fancy Lounge je jediný klub v Praze, který hraje výhradně r'n'b & hip hop. Jeho návštěvníci si kromě hudby a moderního interiéru oblíbili i keep it fancy dresscode. Zájemci si vstupenky na Fancy Lounge Birthday Exclusive Night mohou koupit přímo v klubu na adrese Dušní 8, Praha 1. Pro pány je předprodej za 250 Kč, na místě lístek bude stát 350 Kč. Cena lístku pro dámy je 100 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY