Sied van Riel právě vydal třetí díl své kompilace "Rielism"

26.05.2015 08:51 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Holandský tranceový DJ a producent Sied van Riel právě přidává do své diskografie další kousek. Přibližně po roce a půl vydal další díl své kompilační řady "Rielism".

Její v pořadí třetí díl opětovně přináší to nejnovější z klasických trance songů, přičemž v mnoha případech jde o skladby nebo remixy, které byly jejich autory dány k dispozici speciálně pro účely této kompilace. Sied se při jejím vzniku spojil se všemi zásadními labely, které produkují tranceovou hudbu, a tak díky spolupráci s Black Hole Recordings, GO ON Air, Future Sound Of Egypt, Enhanced nebo Subculture mohl vybírat z více než stovky songů.

Na "Rielism 3" jich nakonec vybral jedenatřicet a mezi nimi najdeme zbrusu nové kousky od Solarstona, Giuseppe Ottavianiho, Johna O'Callaghana, Seana Tyase, Willa Atkinsona nebo Standerwick. Samozřejmě i sám autor přispěl několika tracky, a to dvěma novými singly a dvěma speciálními remixy.

Dvoudisková kompilace "Rielism 3" je již nějaký ten den k dispozici digitálně, její fyzické vydání se na trhu objevuje až poslední květnový týden. Pokud byste toužili ji mít doma, pořídit si ji můžete například zde. Pod článkem nabízíme pro inspiraci více než patnáctiminutový teaser.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY