Michal Hrůza hledá žáky do své recyklované kytarové školy

25.05.2015 00:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Škola v létě, to zní jako špatný vtip. Ovšem pouze do okamžiku, kdy je vyučujícím zpěvák Michal Hrůza, místem konání jsou letní festivaly a jedná se o kytarovou školu. Toto lákadlo čeká na návštěvníky festivalů, které jsou již osmým rokem zapojeny do projektu Čistý festival. Jak se stát žákem této netradiční školy?

Recyklovaná kytarová škola se uskuteční 5. června na Rock for People v Hradci Králové, dále 17. července na Colours of Ostrava a nakonec 25. července v areálu Vesec u Liberce, kde proběhne festival Benátská! Možnost zúčastnit se kytarové školy získají ti návštěvníci letních festivalů, které přistihne tým Čistý festival v areálech třídit odpady. Pro ně pak bude v chillout zóně připravena kytara a zpěvník. A samozřejmě také pan učitel Michal Hrůza, který bude vyučovat akordy hitů jako "Bílá velryba" nebo "Budu ti vyprávět".

Čistý festival 2015
© facebook interpreta
Během vyučovací hodiny budou na všech třech festivalech připraveny zbrusu nové "Zpěvníky Hrůzy", vyrobené speciálně pro tuto příležitost na recyklovaném papíře. Z recyklovaných plastů budou také trsátka, která bude při své kytarové hodině používat a rozdávat Michal Hrůza. Právě plastů a papírů vytřídili návštěvníci čistých festivalů za osm let neuvěřitelných dvě stě padesát tun. Recyklovaný tříděný odpad se nyní vrátí zpět na festivaly a lidé si s ním užijí zábavu.

Ptáte se, jak si zajistit místo v recyklované škole již nyní? musicserver.cz má exkluzivně pro jednoho výherce k dispozici dvě místa v recyklované škole Michala Hrůzy na Rock for People. Výherce navíc získá od Michala přímo ve festivalovém parku kytaru Cort Earth a "Zpěvník Hrůzy". Pro další dva výherce máme připraveny čtyři vstupenky na JamRock a Zámostí, tedy na další čisté festivaly, které třídí odpady.

Aktuální soutěže se můžete zúčastnit do 29. května zde, v příštích týdnech přineseme další soutěže o kytary a jiné ceny.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY