"Motýľ hlavolam" ukazuje dvanáct míst pro milování podle Katky Knechtové

16.05.2015 17:36 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Kolem Kataríny Knechtové bylo v posledních týdnech po úspěchu hitu "Naveky" trochu ticho po pěšině. Nyní však o sobě prešovská zpěvačka a skladatelka dává vědět prostřednictvím nového singlu "Motýl hlavolam". "Text napsal Fefe z Hexu s mou navigací. Měla jsem nesmírnou chuť udělat pozitivní, částečně taneční píseň a tak trochu vystoupit ze stínu baladických songů. Významově je singl o tom, že my, ženy, jsme pro chlapy občas jeden velký hlavolam. A o tom, že když v noci ožíváme, dějí se všelijaké věci," šibalsky poodhaluje Knechtová.

Videoklip pod režisérskou taktovkou Jaroslava Valka začíná právě sloganem "Dvanásť obľúbených miest, kďe sa veci dejú!" a ukazuje nám Knechtovou trochu jinou, než jakou jsme ji znali. Sexy, provokativní, dvojsmyslnou, dráždivou. Hudebně se od pop-rocku posunula do tanečnější polohy, s důrazným spodkem a melodickým motivem v refrénu.

"Ústřední popěvek jsme si se sestřenicí prozpěvovaly, když jsme byly malé. To mě inspirovalo. Budu velmi šťastná, když budou mít lidé při poslouchání stejné pocity.Videoklip je v podstatě nestandardním mapováním míst, kde se lidé milovali. Záběry jsou zpracované z pohledu motýla," doplnila zpěvačka. Ta momentálně dokončuje studiového následovníka alba "Tajomstvá". Ráda by ho vydala do konce roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY