shop.musicserver.cz
Nové desky pro 20. týden

Nové desky pro 20. týden

Vydáno: 17.05.2015 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Vybrat z hudebních novinek příštího týdne nějaký tahák je těžký úkol. Perou se o něj elektronický Zedd, projekt Ivy Bittové Eviyan, výběrovka Mariah Carey, art rockoví Django Django, americanou nasáklí Alabama Shakes, dlouho očekávaný Jamie Foxx, metaloví Korpiklaani, či pražský Američan Dan Reed. Moderní klasiky potěší Paul Weller nebo bratrské duo Nelson.

Pokud se v pondělí 18. května vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Zedd - True Colors (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní house / dance pop / electro house

Zedd - True Colors
Německý muzikant a producent s ruskými kořeny Anton Zaslavski, kterého celý hudební svět zná spíše pod přezdívkou Zedd, má na svým druhým albem "True Colors" na co navazovat. Jeho debut "Clarity" z roku 2012 se nejen dobře prodával, ale hlavně získal cenu Grammy v kategorii Nejlepší taneční nahrávka. To mu pochopitelně otevřelo cestu k dalším zajímavým spolupracím. Zatímco na debutu jeho hudbu doprovodili svými vokály zpěváci jako Matthew Koma, Ellie Goulding nebo Ryan Tedder, tentokrát přijali pozvání například Echosmith, Selena Gomez, dívčí skupina Bahari, Jon Bellion, herec Troye Sivan, americká písničkářka Julia Michaels a rapper Logic společně americkou rockovou skupinou X Ambassadors. Výsledkem jejich spolupráce je celkem jedenáct skladeb, které oscilují mezi různými podobami house, popem a taneční hudbou. Tyto písničky Zedd již postupně představil během probíhajícího amerického turné, kde každý koncert měl svoji vlastní barvu a svoji premiérovou písničku. Na svém VEVU ovšem sdílí pouze první tři skladby, zbytek si můžete alespoň v krátkých ukázkách poslechnout na Supraphonline.cz.


Nelson - Peace Out (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock

Nelson - Peace Out
Za svou pětadvacetiletou historii se bratrské duo Gunnar & Matthew Nelson změnilo z popových idolů v uznávaný duet hudebníků a performerů. Nyní se vrací s deskou "Peace Out", kterou sami označují za svůj doposud nejambicioznější projekt. "Chtěli jsme napsat desku, která bude vzrušující, autentická a vůbec nejsilnějším dílem, jaké jsme doposud vydali," uvedl Gunnar Nelson. Jestli má pravdu, jste se mohli už přesvědčit díky pilotnímu singlu "Rockstar", jejíž preview najdete ve videu na YouTube.com.


Mariah Carey - #1 To Infinity (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / r'n'b / soul

Mariah Carey - #1 To Infinity
Mariah Carey nedávno oznámila, že poté co Celine Dion ukončila vzhledem k nemoci svého manžela účinkování v Las Vegas, nahradí v Nevadě kanadskou zpěvačku právě ona. Má tam představit své největší hity a u této příležitosti se je rozhodla opět pěkně sesumírovat na jednom CD. Jak napovídá název "#1 To Infinity", navazuje tak na kolekci "#1's" z roku 1998 a zachovává na ní stejný koncept. Sesbírala na ně celkem osmnáct skladeb, které se dostaly až na vrchol Billboard Hot100 Singles Chart. Ovšem toto platí pro zámořskou edici alba, kde tak například chybí asi její největší světový hit "Without You", který ve Státech vyšplhal pouze na bronzový stupínek. Mezinárodní verze, kde tento hit naopak je, se liší hned ve třech písničkách. Obě nicméně obsahují zbrusu novou skladbu "Infinity", kterou Mariah Carey napsala a produkovala společně s Ericem Hudsonem (Brandy, Jamie Foxx, Corbin Bleu). Kompletní seznam skladeb včetně ukázek najdete například v eshopu Amazon.de, novou písničku pak v celé její kráse sdílí zpěvačka na svém VEVU.


Paul Weller - Saturns Pattern (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Paul Weller - Saturns Pattern
Paul Weller si za skoro čtyřicet let na hudební scéně vydobyl zásadní postavení. Nyní je zárukou moderní klasiky, a přesně v tomto duchu se nese i jeho nová deska "Saturns Pattern". Nese se na stejné vlně, se kterou začal už při tvorbě alba "22 Dreams" - tedy experimenty s hudebními styly a nové způsoby psaní a nahrávání. Nechybí pompézní postupy a velkolepé melodie, se kterými si autor obzvlášť vyhrál. Přesvědčit se o tom můžete sami poslechem hned několika ukázek na stránkách britského Guardianu. Čeká vás zde devět albových písní.


Eviyan - Nayive (Animal Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / minimalismus / lidová hudba

 Eviyan - Nayive
Iva Bittová již tři roky žije ve Spojených Státech, kde mimo svých jiných aktivit založila i akustické trio Eviyan. Spolu s ní jej tvoří kytarista a skladatel Gyan Riley, jehož otcem a občasným spolupracovníkem je známý minimalistický skladatel Terry Riley, a proslulý basklarinetista, skladatel a producent Evan Ziporyn, zakladatel souboru Bang On A Can, spolupracovník Phila Glasse, Briana Ena, Paula Simona a mnoha dalších. Po řadě koncertních vystoupení nyní přichází Eviyan se svým debutovým albem "Nayive", které přinese celkem jedenáct skladeb. Jejich styl se pohybuje někde na rozmezí jazzu, minimalismu a můžete v nich slyšet i prvky lidových písní českých zemí. Nahrávka vznikla v amerických Area 52 Studios za dohledu Davea Cooka, který v minulosti spolupracoval například s Elvisem Costellem, Suzanne Vega, či Nickem Cavem. Finalizaci ovšem mají na svědomí už čeští Milan Cimfe a Pavel Karlík ze Sono Records. Seznámení s tímto originálním projektem Ivy Bittové můžete realizovat prostřednictvím Supraphonline.cz.


Super Furry Animals - Mwng (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Super Furry Animals - Mwng
Rocková formace Super Furry Animals vzpomíná v připravené reedici na svou úspěšnou nahrávku "Mwng", vydanou tehdy po čtyřleté pauze. Deska byla výjimečná nejen tím, že se jednalo o nové dílo kapely po téměř šesti letech, ale také tím, že je zcela nazpívaná v národním jazyce muzikantů - tedy ve velštině. Nástupce alba "Dark Days/Light Years" čítá na deset písní, které si získaly vesměs velmi pochvalnou kritiku. Kromě recenzentů sklidila formace velké sympatie také od svých krajanů a zejména zarytých vlastenců, neboť povyšuje úroveň velštiny. Reedici navíc doplňuje druhý disk s bonusovým materiálem, živými záznamy a alternativními verzemi jejich písní. Trailer najdete na YouTube.com.


Django Django - Born Under Saturn (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: art rock / neo psychedelie / indie rock

Django Django - Born Under Saturn
Britský kvartet Django Django sice vydal svoji druhou desku "Born Under Saturn" už na začátku května, ale její cesta k nám se o něco protáhla. Nutno podotknout, že s dvanáctkou nových písniček mají na co navazovat. Jejich eponymní debut svoji kombinací art rocku, neo-psychedelie, indie rocku a dalších stylů zaujal nejen fanoušky ale i kritiku. Média jako Rolling Stone nebo NME jej v roce 2012 zařadila mezi nejlepšího alba roku. Podobně našlápnuto má i představovaná novinka, která sbírá vysoká bodová hodnocení a tituly album týdne i měsíce. První ohlasy navíc hovoří o tom, že kapela do svého stylu natáhla další vlivy jako například zvuk šedesátkových varhan, nebo styl interpretů jako Beach Boys, Briana Ena, Kraftwerk či Ennia Morriconeho. Zda je toto vše pravda, můžete zjišťovat prostřednictvím jejich YouTube.com profilu, kam už umístili valnou většinu písniček minimálně ve zvukové podobě. Pokud se vám zalíbí, můžete hledat i vinyl.


Lynyrd Skynyrd - Chattanooga Choo Choo (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / hard rock

Lynyrd Skynyrd - Chattanooga Choo Choo
I když kořeny legendární formace Lynyrd Skynyrd sahají až k roku 1965, trvalo dalších osm let, než kapela vydala svou první nahrávku. Až v roce 1975 následoval ale ten pravý úspěch, kdy vypustili do světa dílo "Nuthin' Fancy". Následovalo velké turné, v rámci kterého Lynyrd Skynyrd účinkovali i v radio show, kterou se jim podařilo zaznamenat. K nahraným písní pak přibyly ještě další tři, pořízené během vystoupení v LA Forum a vzniklý záznam se k vám nyní dostává. Můžete si tedy vychutnat jedno z posledních vystoupení formace, kterou bohužel chvíli na to potkala velká tragédie - tragická letecká nehoda, při které zemřeli zpěvák Ronnie Van Zant, kytarista Steve Gaines a jeho sestra, zpěvačka Cassie Gaines.


Brandon Flowers - The Desired Effect (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock / new wave / synthpop

Brandon Flowers - The Desired Effect
Američtí The Killers mají menší pracovní pauzu, a tak se její frontman Brandon Flowers mohl opět po pěti letech vrátit ke své sólové kariéře a natočit druhou sólovou desku. Následník debutu "Flamingo" dostal název "The Desired Effect" a Flowers na ní tentokrát spolupracoval s Arielem Rechtshaidem, jehož služeb využili už Haim, Vampire Weekend, Plain White T's a řada dalších. Co se týče produkce a skládání hudby, vystačili si vesměs takto ve dvojici, nicméně v jedné z písniček použil sampl hitu již neaktivních Bronski Beat. Do ní jim pak přidal svůj hlas i Neil Tennant z Pet Shop Boys. Ve studiu mu instrumentálně vypomohli ještě Danielle Haim z Haim, kolegové z X Ronnie Vannucci Jr. a Ted Sablay, Angel Deradoorian (Dirty Projectors), Tony Levin (Peter Gabriel), Joey Waronker (Beck), Kenny Aronoff (John Mellencamp), Ethan Farmer (Christina Aguilera) a Bruce Hornsby (Grateful Dead). První tři písničky už mají na Flowersově VEVU svá videa, ucelený pohled na desku získáte na Supraphonline.cz.


Korpiklaani - Noita (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk metal

Korpiklaani - Noita
Není to tak dávno, kdy neúnavní workoholici se zálibou v ohnivých a chmelových vodách chrlili jedno album za druhým. Nyní jsme si ale na novinku Korpiklaani museli tři roky počkat. Na pulty tedy míří "Noita", která čítá na jedenáct písní včetně bonusové "Antaja". Kapela na desce poprvé spolupracovala s novým akordeonistou Samim Perttulou, jenž se také významně podílel na kompozici folkových aranží. A co znamená samotné označení alba? "Jedná se o starší název pro toho, kdo souzní s přírodou a dokáže jí hluboce porozumět. Dokonce až tak, že se okolí může domnívat, že má nadpřirozené schopnosti," prozradil baskytarista Jarkko Aaltonen. Pro ukázky navštivte YouTube.com.


Jamie Foxx - Hollywood (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b

Jamie Foxx - Hollywood
Americký herec, spisovatel a producent Jamie Foxx se už v roce 1994 vrhnul i do hudebního byznysu. Tehdy se mu příliš nezadařilo, ovšem v roce 2004 po filmu "Ray" přišel jeho velký comeback. Od té doby se Foxx s větším či menším odstupem ke zpívání vrací. Nyní si vybral o něco delší pauzu a na přípravu svého pátého alba "Hollywood" si dal celkem pět let. Nahrávání nicméně začalo až loni a Jamie Foxx si k němu pozval velmi zkušený tým producentů a autorů, v kterém najdete jména jako DJ Mustard, Pharrell Williams, Boi-1da, Vinylz, nebo Mario Winans. Přímo do studia k němu pak zavítalo i několik dalších hostů, jako Wale, Chris Brown, Kid Ink, nebo Faboulous. V tomto složení připravil pro standardní edici alba, které nese podtitul "A Story Of A Dozen Roses", celkem patnáct písniček, které v deluxe edici rozšíří o další tři kousky. První singly a ukázky se už hřejí na VEVU Jamieho Foxxe.


Abraxas - Klid! (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / alternativní rock

Abraxas - Klid!
Po šestileté pauze se slavná tuzemská formace Abraxas vrací s novou, energií nabitou deskou. Očekávaná novinka s názvem "Klid!" svým obsahem titulu poněkud rozporuje, neboť má jít o asi nejsvižnější dílo v historii kapely. Zásadním impulzem při přípravách nových písní bylo na šedesát odehraných koncertů, které muzikantům vlily do žil potřebnou energii. Texty jedenácti nových písní připravil pomyslný pátý člen formace a také manažer Petr Soukup. Ten k nahrávce ještě prozradil: "Práce na desce byla jako jít každej den házet spolu zlým sousedům šutry do oken. Slávek i Mirek jsou pořád pobertové, což je obrovská výhoda. Snad to bude platit i u fanoušků Abraxas." Jako ukázku si poslechněte a prohlédněte si klip k pilotnímu singlu "Už tady jsou", zbytek písniček uslyšíte v eshopu vydavatelství Supraphon.


Tip týdne

Alabama Shakes - Sound & Color (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: americana / jižanský rock / garage rock / blues rock

Alabama Shakes - Boys & Girls
Když před třemi roky vydala americká kapela Alabama Shakes své debutové album "Boys & Girls", zaznamenala za Atlantikem svojí představou rocku nemalý úspěch. O něm vypovídá šesté místo v americké albové hitparádě a hned tři nominace na cenu Grammy v následujících dvou letech. Ty sice nedokázala proměnit ve vytoužený gramofónek, ale kvartetu v čele s charismatickou kytaristkou a zpěvačkou Brittany Howard, to rozhodně neubralo na elánu a odhodlání. Koncem dubna vydali v Americe svoji druhou desku "Sound & Color" a okamžitě s ní zamířili na vrchol americké hitparády. Nyní konečně vychází toto album i u nás, a tak si budou moci fanoušci rocku s příchutí blues, garage rocku, jižanského rocku a americany vychutnat dvanáctku nových písniček, jejichž produkci má na svědomí americký muzikant a zpěvák Blake Mills. Pokud byste chtěli blíže poznat desku, která si na metacritics.com vysloužila 80%, stačí navštívit VEVO kapely, kde je z ní už řada ukázek. Pokud zaujme i vás a máte rádi dobrý zvuk, je pro vás připravená verze na vinylu.


Dan Reed - Transmission (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / folk rock

Dan Reed - Transmission
Americký muzikant a zpěvák Dan Reed sice pochází z Portlandu, ale už několik let žije v Praze, kde také vznikla jeho třetí sólová deska "Transmission". Pro celkem třináct písniček mu byla inspirací tvorba kapel, které dlouhodobě obdivuje, takže můžete slyšet odkazy na hudbu Bad Company, Pink Floyd, Fleetwood Mac, nebo Transmission, podle kterých album dostalo svůj název. Podle samotného muzikanta se jeho nová kolekce zaobírá především temnou stránkou lidského konání a snaží se hledat smysl v hledání něčeho světlého uprostřed chaosu. Nebyl na to ale úplně sám, ve studiu totiž Dana Reeda doplnili ještě švédský basák Bengan Jonasson a turecký bubeník Robert Ikiz. První tři ukázky z desky, můžete slyšet prostřednictvím webu melodicrock.com.


Majk Spirit - Y White (Bontonland)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Majk Spirit - Y White
Je to teprve pár týdnů, co jsme vám představili nové album Majka Spirita a už je tu další jeho deska. Jak napovídá její název "Y White", je pomyslným druhým dílem koncepce, skrz niž chce být Spirit hlasem takzvané generace Y. Umělcův manažer překvapivé vydání druhého dílu vysvětluje: "Snažili jsme se lidem přinést dvě alba s menším odstupem a vytvořit celistvost projektu Y, do kterého vložil Majk velké množství energie. Alba jsou odlišná, ale dohromady tvoří kompaktní a symbiotický hudební celek." Ani tentokrát nezůstal Majk Spirit ve studiu zcela sám. Přímo za mikrofonem se vedle něj blýskli Maxo, Ewa Farna, Anita Soul a Barbara Weiss. Svojí produkcí ho pak podpořili Littlebeat, DJ Wich, Marek Šurin, Madskill, Billy Hollywood, Grimaso a Emeres. Vzhledem k tomu, že už více jak týden, umisťuje slovenský rapper na svůj YouTube.com profil jednu audio ukázku denně, máte možnost si poslechnout podstatnou část "White Y".


Dále vychází:

Arena - The Unquiet Sky (Mystic Production)
Gavin James - Live At Whelans (Bertus)
Michael Angelo Batio - Shred Force 1 (The Essential Michael Angelo Batio) (Bertus)
Nevermore - Original Album Coll./Ltd. (Universal)
OK Band - Disco (30th Anniversary Edition) (Warner Music)
Různí - Fit Hits 2015 (Universal)
Různí - The Longest Ride (soundtrack) (Warner Music)
Samael - Original Album Coll./Ltd. (Universal)
Terra Nova - Reinvent Yourself (Bertus)
Tesseract - Odyssey/Scala (Universal)
Tonk - Ruby Voodoo (Bertus)
Vintage Caravan - Arrival (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Alabama Shakes - Sound & Colour (Bertus)
Anthrax - Persistence Of Time (Bertus)
David Bowie - 1966 (Mystic Production)
David Koller - ČeskosLOVEnsko (Brainzone)
Django Django - Born Under Saturn (Warner Music)
Eminem - Eminem The Vinyl LPs (Bertus)
Ennio Morricone - The Good, The Bad And The (Universal)
John Cale - Fear (Bertus)
John Cale - Helen Of Troy (Bertus)
John Cale - Slow Dazzle (Bertus)
John Williams - E.T. The Extra-Terrestrial (Universal)
John Williams - Jaws (Universal)
Korpiklaani - Noita (Mystic Production)
Lou Reed - Banging On My Drums (Bertus)
Lynyrd Skynyrd - Chattanooga Choo Choo (Bertus)
Marvin Gaye - Marvin Gaye 1961 - 1965 (Universal)
Paul Weller - Saturns Pattern (Warner Music)
Rush - Hemispheres (Universal)
Různí - Good Will Hunting (soundtrack) (Universal)
Různí - Little Shop Of Horrors (soundtrack) (Universal)
Různí - The Big Lebowski (soundtrack) (Universal)
Různí - The Godfather (soundtrack) (Universal)
St. Vincent - St. Vincent (Universal)
Super Furry Animals - Mwng (Bertus)
Tesseract - Odyssey/Scala (Universal)
Vintage Caravan - Arrival (Mystic Production)

Reedice:
Krausberry - Best Of (Supraphon)

NÁZORY
  • SFA (X, 17.05.2015 10:48) Reagovat

    Zkuste se nad sebou zamyslet a psát jen o tom, o čem skutečně něco víte. Deska Mwng od Super Furry Animals není jejich novým albem. To album vyšlo už před patnácti lety a nyní vychází jeho reedice.

  • Brandon (Reb, 17.05.2015 11:14) Reagovat

    Pro mě rozhodně největší lákadlo z těch všech výše uvedených je nové album Brandona Flowerse. To album je dokonalé od A do Z a koupí ho rád podpořím.

    • Re: Brandon (Pavel, 18.05.2015 19:16) Reagovat

      Tuctová hudba.

  • Re: SFA (Autorka, 17.05.2015 13:24) Reagovat

    Díky za upozornění, zamýšlím se a bohužel jsem jen člověk :) samozřejmě se za svou chybou omlouvám. Zkuste se ale taky zamyslet a psát slušně a bez toho, aniž byste se do nás, autorů, navážel a honil si své mrzké ego. Jsme jen lidi a nejde o život :)

    • Re: SFA (X, 17.05.2015 13:32) Reagovat

      Když píši (a jakože píši), vždy si informace nejprve ověřím.
      Ono je pak těžké důvěřovat webu jako je tento, když člověk ví, že tam může narazit na takové nesmysly (nebojte, slavný NME na tom není o moc lépe).

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu (17.03.2024 10:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Audio: Remix "yes, and?" od Ariany Grande s Mariah Carey někdo spíchl ultrahorkou jehlou (16.02.2024 17:15)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Bono Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu