Britney Spears a Iggy Azalea míří k vrcholkům žebříčků jako "Pretty Girls"

04.05.2015 08:22 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po vlažném přijetí poslední desky "Britney Jean" z roku 2013 je jasné, že Britney Spears potřebuje hit jako sůl. Přizvala si proto na pomoc australskou hitmakerku Iggy Azaleu, která je spoluautorkou novinky "Pretty Girls", na jejímž vzniku se podílela i děvčata z Little Mix. Vrátí singl, který již v předstihu o víkendu unikl na internet, popovou princeznu na čela hitparád?

Minimálně v USA je šance velká - song má totiž hodně hiphopový zvuk a zas tak moc se neliší od loňského superhitu "Fancy", někteří ho přirovnávají i k "Hollaback Girl" Gwen Stefani, rovněž bývalému číslu jedna hitparády Billboardu. Na ploše necelých tří minut je zřejmé, že chtějí holky hlavně zaujmout a trochu pochlácholit svá ženská ega. Zatímco Azalea má již podobných skladeb dost, pro Britney se jedná o jistý experiment. Ten v současné konkurenci obstojí, na druhou stranu je ale možná škoda, že zpěvačka kráčí tak okatě vstříc dnešním trendům, když už v minulosti alby "Blackout" či "Circus" dokázala, že i její pop dovede být osobitý.

Na závěr dodejme, že videoklip k singlu "Pretty Girls" vyjde 11. května a měl by být inspirován osmdesátými léty. Propagace vyvrcholí 17. května vystoupením na Billboard Music Awards.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY