Sima Martausová v písni "Poklad" zdůrazňuje podstatu čistého srdce

30.04.2015 14:35 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Mladá Slovenka Sima Martausová si stále buduje pozici interpretky, která si kráčí svou cestou. V aktuálním videoklipu "Poklad" se prakticky vrací do svých úplných začátků, kdy zvítězila v soutěži Gospeltalent. Od té doby vydala tři řadová alba, z nichž především "Dobrý deň, to som ja" a aktuální "Na pravom poludní" si našla cestu k širší veřejnosti.

Nový song je hymnou Národného stretnutia mládeže P15, které se bude konat od 31. července do 2. srpna v Popradu. "Nezáleží na tom, co kdo dělá, jak vypadá, ale jaké má srdce. Na člověku není nic přitažlivějšího než čisté srdce." Čistota, věrnost, laskavost, to jsou vlastnosti, s nimiž se v dnešním světě mnohdy nesetkáváme.

Od skladby nelze očekávat prvoplánovou hitovost, ostatně u Martausové tomu tak nebylo nikdy. Ani videoklip není náročný a proplétá se s dějovou linkou a poselstvím písně. Zpěvačka se nebojí říkat věci tak, jak je cítí a vidí. To ostatně ukázala i v rozhovoru pro musicserver. Její popularita na Slovensku po krůčcích stoupá a nedávno si ji do své Show pozval i Jan Kraus. Už příští týden navíc vystoupí v Praze.

Národné stretnutie mládeže navazuje na Světové dny mládeže, kdy se mladí z celého světa setkávají se Svatým Otcem. Jeho obdoba je i u nás. Veškeré informace o něm jsou k nalezení na webu www.narodnestretnutiemladeze.sk.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY