Beego z pražských Dirty Blondes se loučí s punk-rockem předělávkou "Crazy In Love" Beyoncé

18.05.2015 12:05 - Veronika Ondečková | foto: facebook interpreta

Beego, zpěvačka slovenského původu, která byla doposud známá především jako frontwoman pražské kapely Dirty Blondes, před nedávnem opustila její řady, aby se naplno mohla věnovat své sólové dráze. Za mikrofonem stálice mezi tuzemskými punk-rockovými partami svým mimořádně silným vokálem kralovala žánru a zdála se s ním být nerozlučně spjatá, nyní však překvapuje uhlazenějším a ryze ženským projevem, který jí sedí stejně dobře.

První vlaštovkou startující sólové kariéry se stal cover singlu "Crazy In Love" od Beyoncé, který nedávno zazněl v traileru k filmové verzi bestselleru "Padesát odstínů šedi". Charismatická blondýnka vypůjčený hit pojala způsobem korespondujícím se světovými trendy pop music, a přeci po svém. Procítěně a vyzývavě přesně tak, jak si píseň plná napětí zaslouží.

Volba songu "Crazy In Love" neproběhla náhodně. Byl vybrán záměrně jako manifest odhodlání odevzdat se svým skrytým touhám, k čemuž Beego nyní vyzývá posluchače také prostřednictvím videoklipu. Jednoduché obrazové ztvárnění pojaté v glamour stylu ladí ke skladbě a podtrhuje osobnost zpěvačky, která po celou dobu nepřestává být ústřední postavou v záběru. Zkrátka osvědčená a stále fungující klasika.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY