Fall Out Boy si ze sebe v "Uma Thurman" opět střílí. Asistenka jim musí umět vyvenčit zebru a ničit auta tankem

01.05.2015 12:28 - Jan Trávníček | foto: musique.jeuxactu.com

"Kde na to ti Fall Out Boy pořád chodí?" musí se jednomu hnát hlavou, když zhlédne jejich nejnovější videoklip. Třetí americký singl a celkově už čtvrtý vizuál k "American Beauty/American Psycho", našemu nedávnému albu týdne, je i po více jak čtrnácti letech od založení skupiny a celé řadě vtipných videoklipů opět zábavnou podívanou.

"Uma Thurman" je písnička oslavující silné ženské hrdinky, které "dokážou pohnout horami a dělat zázraky". A ačkoliv by se přímo nabízelo, aby ve videoklipu účinkovala slavná hollywoodská herečka, která podobnou roli ztvárnila v kultovním "Pulp Fiction" a s užitím svého jména v písni dokonce přímo souhlasila, Fall Out Boy se ve skladbě s vysamplovanou znělkou ze seriálu "The Munsters" rozhodli pojmout téma více zeširoka.

Místo ní tedy se tedy potkáváme se Sarah, která nám ukáže, co obnáší být asistentkou pop-punkových ikon. A jak je u autorů "Sugar, We're Going Down" dobrým zvykem, celý videoklip je opět plný nadsázky a sebeironie a Patrick Stump a spol. v něm figurují jako rozmazlení pitomci. Jejich nová parťačka tak musí během čtyřiadvaceti hodin zvládnout ledacos - účastnit se paintballu i karaoke, závodit v bugině, ovívat Joe Throhmana a předčítat mu pohádky, a dokonce i jezdit v tanku nebo venčit zebru. Jestli takhle vypadá běžný den v životě rodáků z Illinois, hlásíme se do konkurzu!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY