Sufjan Stevens nabídl celou desku "Carrie & Lowell" k poslechu týden před vydáním

25.03.2015 11:45 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Na předposlední březnový den naplánoval americký indie folkař Sufjan Stevens vydání svého sedmého řadového alba "Carrie & Lowell". Pro všechny, kteří jsou zvědavostí napjatí, jak jeho "návrat k folkovým kořenům", který nahrávku charakterizuje, bude znít, má muzikant dárek - stream celé kolekce už týden před oficiální emisí.

"Deska 'Carrie & Lowell' si vytvořila zvláštní místo v našich srdcích," svěřují se zaměstnanci Asthmatic Kitty Records v tiskové zprávě a dodávají: "Věříme, že si podobné místo najde i v těch vašich."

Jedenáct skladeb je podle nich prosto ironie a umělosti, což je ten důvod, proč se tak těžko budou kritizovat. Sám Stevens už své fanouškovské základně nabídl k poslechu tři kousky - kromě "No Shade In The Shadow Of The Cross" ještě "Should Have Known Better" a píseň, která dala jméno celému albu, ale má za sebou zatím pouze rozhlasovou premiéru z minulého týdne. Všechny dohromady můžete vstřebávat níže.

Pro úplnost připomínáme tracklist: Death With Dignity, Should Have Known Better, All Of Me Wants All Of You, Drawn To The Blood, Fourth Of July, The Only Thing, Carrie & Lowell, Eugene, John My Beloved, No Shade In The Shadow Of The Cross, Blue Bucket Of Gold.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY